Joe Massot

Regisseur

Joe Massot is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Space Riders

1983 | Sportfilm

Verenigd Koninkrijk 1983. Sportfilm van Joe Massot. Met o.a. Barry Sheene, Gavan O'Herlihy, Toshiya Ito, Stephanie McLean en Sayo Inaba.

Een summiere intrige rond een ex-wereldkampioen (Sheene) die een come-back wil maken, dient als alibi voor het recycleren van een heleboel bestaand beeldmateriaal van de 500cc Wereldkampioenschappen 1982. Wie niet geïnteresseerd is in loeiende motoren, eindeloze slow-motions van onherkenbaar verpakte mannen die door bochten vliegen, en meer van dat, gaat beter een eindje fietsen.

Dance Craze

1980 | Muziek

Verenigd Koninkrijk 1980. Muziek van Joe Massot.

Energieke muziekfilm rond de zogeheten 'ska-muziek', aan het begin van de jaren '80 erg populair met groepen als Bad Manners, The Beat, The Specials, The Selecter, The Bodysnatchers en vooral Madness, een groep die in twee jaar tijd maar liefst zeven hitsingles produceerde. Je moet natuurlijk van de muziek houden, anders heeft het kijken naar deze vlot gemaakte aanstekelijke film geen zin.

The Song Remains the Same

1976 | Muziek, Documentaire

Verenigde Staten 1976. Muziek van Peter Clifton en Joe Massot.

Een amateuristisch mengsel van verzonnen scènes en documentaire opnamen van Led Zeppelins 1973-tournee. Alleen voor fans. Zelfs zonder stereo kun je er je oren mee doorblazen.

Wonderwall

1969 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1969. Drama van Joe Massot. Met o.a. Jack MacGowran, Jane Birkin, Irene Handl, Richard Wattis en Iain Quarrier.

Een professor kijkt over een muurtje en ziet zijn hippe buurvrouw, een fotomodel, zich uitkleden en de liefde bedrijven. De professor moet in actie komen om het meisje van zelfmoord te redden. Niet erg geslaagd met trekjes van Polanski; naar een verhaal van Gerard Brach. MacGowran speelt opnieuw een professor, na Polanski's FEARLESS VAMPIRE KILLERS.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joe Massot op televisie komt.

Reageer