Kitty de Hoyos

Acteur

Kitty de Hoyos is acteur.
Er zijn 13 films gevonden.

Las invencibles

1963 | Avonturenfilm

Mexico 1963. Avonturenfilm van Federico Curiel. Met o.a. Kitty de Hoyos, Dacia González, Eduardo Fajardo en Pancho Córdova.

Derde en laatste deel van de serie gewijd aan de avonturen van de dochters van Zorro. Even onuitstaanbaar als de vorige delen. Ook dit deel werd in drieën verdeeld: Las invencibles, La huida en La tración.

Las hijas del Zorro

1963 | Avonturenfilm

Mexico 1963. Avonturenfilm van Federico Curiel. Met o.a. Kitty de Hoyos, Dacia González, Rafael Bertrand en Eduardo Fajardo.

Vervolg op LAS DOS GALLERAS. De dochters van Zorro gaan door met het wreken van de dood van hun vader en het verdedigen van de onderdrukten. Net als bij zijn voorganger zijn er drie episodes: Las hijas del Zorro, La zeta fatídica en El castigo. Het volgende deel heet LAS INVENCIBLES. Slecht en vervelend.

Las dos galleras

1963 | Avonturenfilm

Mexico 1963. Avonturenfilm van Federico Curiel. Met o.a. Kitty de Hoyos, Dacia González, Dagoberto Rodríguez en Noé Murayama.

Twee zusters willen de dood van hun vader wreken. De eerste aflevering van een serie van drie, gewijd aan deze twee zusters, die de dochters van Zorro blijken te zijn. De film bestaat uit drie episoden en is nogal ingewikkeld, en toch dom, uitgevallen. Het vervolg heet LAS HIJAS DEL ZORRO.

Pilotos de la muerte

1962 | Komedie

Mexico 1962. Komedie van Chano Urueta. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, Adalberto 'Risortes' Martínez, Kitty de Hoyos en Teresa Velázquez.

Na veel verwikkelingen redden twee monteurs uit de provincie dankzij hun sluwheid een circusspektakel. Een slechte komedie met sentimentele inslag (er komt een weesmeisje in voor).

Los signos del zodiaco

1962 | Drama

Mexico 1962. Drama van Sergio Véjar. Met o.a. Kitty de Hoyos, Angélica María, Pilar Souza en Blanca de Castejón.

Het leven van de inwoners van een stadswijk en hun onmachtige strijd tegen de ellende. Gebaseerd op het toneelstuk van Sergio Magaña. De verfilming was zo minitieus dat het effect ervan grotesk is: te veel dialogen, lange scènes, gebrek aan ritme en actie.

Las vengadoras enmascaradas

1962 | Avonturenfilm

Mexico 1962. Avonturenfilm van Federico Curiel. Met o.a. Kitty de Hoyos, Eric del Castillo en Dagoberto Rodríguez.

Vervolg op LAS HERMANAS X. Deze keer proberen twee gemaskerden een dief te grijpen. Net als zijn voorganger bestaat de film uit drie episoden: Las vengadores enmascerados, Jimmy en Astucia diabólica.

Las hermanas X

1962 | Avonturenfilm

Mexico 1962. Avonturenfilm van Federico Curiel. Met o.a. Kitty de Hoyos, Dacia González, Dagoberto Rodríguez en Rafael Bertrand.

Deze keer zijn het twee gemaskerde zusters die het goede en rechtvaardige moeten verdedigen tegen een aantal bandieten. Het enige opmerkelijke aan de film was de verandering die de zusters ondergingen zodra ze in broek gestoken waren. Het is het eerste deel van twee films en bestaat uit drie episoden: Avonturas de las hermanas X, La mancha de sangre en La veganza del destino. Het vervolg heet LAS VENGADORES ENMASCARADAS.

Viaje a la Luna

1957 | Komedie

Mexico 1957. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Kitty de Hoyos, Sergio Corona, Alfonso Arau en Néstor de Barbosa.

Een zanger en diens impresario zetten hun eigen ontvoering in scène om zo aan populariteit te winnen. Een uitermate ongelukkige en vulgaire aaneenschakeling van ongerijmdheden, waaraan een hele reeks nationale komieken meedoet, als 'Tin Tan', 'Viruta en Capulina', 'Borolas', 'Chabelo', enz.

Quiero ser artista

1957 | Komedie

Mexico 1957. Komedie van Tito Davison. Met o.a. Adalberto Martínez 'Resortes', Yolanda Varela, Kitty de Hoyos en Enrique Zambrano.

Een postbode brengt een bezoek aan een filmstudio, waar hij de wereld van de trucage ontdekt. Noch origineel, noch leuk.

Mujeres encantadoras

1957 | Komedie

Mexico 1957. Komedie van Rafael Portillo. Met o.a. Kitty de Hoyos, Emilia Guiú, Luz María Aguilar en César del Campo.

Uit teleurstelling omdat hun echtgenoten hen bedriegen besluiten twee vrouwen hetzelfde te doen. Er werden twee versies gemaakt, een met, en een zonder naakt. Vanzelfsprekend werd in Mexico die zonder naakt vertoond. Vol onderbroekenhumor.

Muertes de miedo

1957 | Komedie

Mexico 1957. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Kitty de Hoyos, 'Viruta', 'Capulina' en Carlos Agosti.

Twee arme mannen raken verwikkeld in een reeks misdaden en belanden dan bovendien nog in een spookkasteel. Een armzalig script, zonder enige originaliteit verfilmd.

Concurso de belleza

1957 | Komedie, Drama

Mexico 1957. Komedie van José Díaz Morales. Met o.a. Kitty de Hoyos, César del Campo, Bárbara de Cuba en Oscar Pulido.

Een lerares scheikunde laat zich door een vriend overhalen om mee te doen aan een schoonheidswedstrijd. Geforceerde en ridicule film.

Cabaret trágico

1957 | Drama

Mexico 1957. Drama van Alfonso Corona Blake. Met o.a. Columba Domínguez, Kitty de Hoyos, Carlos Baena en Elsa Cárdenas.

Een journalist vlucht een revue binnen om niet van moord verdacht te worden. Melodramatische situaties en dialogen in een bijzonder zwakke film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kitty de Hoyos op televisie komt.

Reageer