Annie Papa

Acteur

Annie Papa is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sotto zero

1987 | Komedie

Italië 1987. Komedie van Gianluigi Polidoro. Met o.a. Jerry Calà, Angelo Infanti, Antonella Interlenghi en Annie Papa.

Het verhaal over Luigi, een arbeider die zijn werk en vrouw ondraaglijk vindt en zich op de been houdt met tranquillizers. Hij praat alleen over geld en droomt van een fast food- restaurant. Op een dag verlaat hij Italië om onder vreselijke omstandigheden in Noorwegen op een boorplatform te gaan werken, zonder vrouwen, ijskoud en met als enige troost een hoog salaris. Hij sluit vriendschap met Antonio en diens vrouw en keert later terug naar Italië. Zwak script en spel.

Caramelle da uno sconosciuto

1987 | Mysterie, Drama

Italië 1987. Mysterie van Franco Ferrini. Met o.a. Barbara De Rossi, Athina Cenci, Marina Suma, Mara Venier en Laura Betti.

Een mysterieuze moordenaar zoekt zijn slachtoffers onder Romeinse hoeren, zonder duidelijk motief. Een groep hoeren gaat uiteindelijk samenwerken met de politie teneinde de moordenaar in een val te lokken, niet zonder gevaar. Uitstekend spel van alle actrices, vooral van Suma en De Rossi.

La Casa con la scala nel buio

1983 | Mysterie, Horror

Italië 1983. Mysterie van Lamberto Bava. Met o.a. Andrea Occhipinti, Annie Papa en Fabiola Toledo.

Een jonge componist zit in de villa van een vriend rustig te werken aan de soundtrack van een nieuwe film. Hij krijgt bezoek van een prachtig, mysterieus meisje, dat nog sneller verdwijnt dan ze is gekomen. Regisseur Bava is scheutig met spanning en geweld, hoewel het niet altijd ergens op slaat.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Annie Papa op televisie komt.

Reageer