Oren Williams

Acteur

Oren Williams is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Players Club

1998 | Drama, Komedie

Verenigde Staten 1998. Drama van Ice Cube. Met o.a. LisaRaye, Dick Anthony Williams, Judy Ann Elder, Chrystale Wilson en Adele Givens.

Dit scherpe en venijnige verhaal heeft een achtergrond die meestal is weggelegd voor een goedkope exploitation film. De handeling speelt in een stripclub in een grote stad met zwarte meiden en zwarte bazen. Een ongehuwde moeder die nog studeert, Diamond (LisaRaye) danst in de club uit de titel en probeert rond te komen zonder haar einddoel uit het oog te verliezen. Ondertussen komt haar nichtje op bezoek, die eigenlijk nog een tiener is, maar zich aangetrokken voelt tot het vunzige sfeertje in de club, die uiteindelijk naar de goot voert, terwijl de flamboyante eigenaar constant overhoop ligt met gangsters. Het scenario van regisseur Ice Cube, die eventjes te zien is als de onsympathieke Reggie, bevat humor, geweld, ironie en een paar onverwachte wendingen. De echte verrassingen komen echter van de mooie dames op het doek in rollen die bedacht werden door de rap- koning van de straat. Wie gaat kijken voor de blote borsten en dito konten komt bedrogen uit, al had je het bij zo'n film best mogen verwachten. Het camerawerk is van Malik Sayeed. Panavision.

The Devil's Mistress

1966 | Western

Verenigde Staten 1966. Western van Orville Wanzer. Met o.a. Joan Stapleton, Robert Gregory, Forrest Westmoreland, Douglas Warren en Oren Williams.

Een soort horror-western waarin een paar bandieten (Gregory en Westmoreland) naar Mexico willen en onderweg alles, iedere man, neerpaffen die hen voor de voeten loopt en vrouwen aanranden. Dat doen ze ook met indiaanse Stapleton, maar daar hebben ze een slechte aan. Haar kussen maken de bandieten gek.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Oren Williams op televisie komt.

Reageer