Yvette Brind'Amour

Acteur

Yvette Brind'Amour is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Prince Lazure

1991 | Komedie

Frankrijk/Canada 1991. Komedie van Danièle J. Suissa. Met o.a. Patrick Fierry, Mitsou, Jean-Pierre Bergeron, Roberto Medile en André Cailloux.

Na de dood van zijn grootvader erft de 28-jarige Fierry de multinational die dank zij het organisatie- en zakelijk talent van zijn opa perfect functioneerde. Fierry, die door het vroegtijdig verlies van zijn ouders, de strenge opvoeding en zijn isolement zeer introvert is geworden, is niet opgewassen tegen zijn nieuwe taak. Tot hij op een dag, in de exclusieve Blueridge Club, de verleidelijke Mitsou ontmoet die zijn leven grondig zal veranderen. Oppervlakkige film over een jongeman die de taak, waarmee hij eensklaps geconfronteerd wordt, niet aankan. Het scenario van Chantal Renaud levert weinig informatie over het verleden van het hoofdpersonage, waardoor hij als een zwakkeling overkomt. Dit kan onmogelijk de bedoeling zijn. Redelijk goed spel. Fotografie van Louis De Ernsted.

The Garnet Princess

1987 | Familiefilm, Fantasy

Canada 1987. Familiefilm van Daniele J. Suissa. Met o.a. Jean Le Clere, Liliane Clune, Claire Roger, Yvette Brind'Amour en Alan Moze.

De ouders van een meisje moesten wegens oorlog een klein koninkrijk ontvluchten en hebben vóór hun dood niet verteld wat haar afkomst was. De wees ontmoet een geheimzinnige man, die haar zegt dat ze van koninklijke bloede is. Ze kan niet geloven dat ze een prinses is, maar dan wordt ze door afgunstige lieden ontvoerd. Een onderhoudend modern sprookje voor de jeugd.

The Pyx

1973 | Sciencefiction, Mysterie, Horror

Canada 1973. Sciencefiction van Harvey Hart. Met o.a. Karen Black, Christopher Plummer, Donald Pilon, Lee Broker en Yvette Brind'Amour.

Deze in Montreal gefilmde thriller is een mengsel van horror, sf en detective met een mystiek thema. Rechercheur Plummer onderzoekt de dood van prostituée Black en stuit op een duivelscultus, een groot aantal decadente verdachten en een nieuwe variant van katholiek schuldgevoel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Yvette Brind'Amour op televisie komt.

Reageer