Joe Taslim

Acteur

Joe Taslim is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Night Comes for Us

2018 | Actie, Thriller

Indonesië 2018. Actie van Timo Tjahjanto. Met o.a. Iko Uwais, Joe Taslim, Julie Estelle, Shareefa Abdullah en Sunny Pang.

In 2011 speelde vechtersbaas Iko Uwais de hoofdrol in de baanbrekende Indonesische actiefilm The Raid, met aan zijn zijde voormalig judokampioen Joe Taslim. Ditmaal zijn de rollen omgedraaid en speelt Taslim eerste viool, als een crimineel met gewetensnood die wordt opgejaagd door Uwais. Veel meer heeft de plot niet om het lijf, want The Night Comes For Us van Headshot-regisseur Timo Tjahjanto is vooral een extreem bloederige aaneenschakeling van inventieve knokpartijen en (opvallend veel) doorgesneden kelen. Enkel geschikt voor de liefhebber dus, maar Uwais en co bewijzen andermaal dat, als het op snoeiharde actiefilms aankomt, Indonesië het beloofde land is.

The Raid

2011 | Actiefilm, Misdaad, Thriller

Indonesië/Verenigde Staten/Frankrijk 2011. Actiefilm van Gareth Evans. Met o.a. Iko Uwais, Joe Taslim, Donny Alamsyah en Verdi Solaiman.

Een elite-eenheid van de politie vecht zich in anderhalf uur met mitrailleurs, messen en pencak silat een weg naar boven in een door criminelen beheerst flatgebouw in Jakarta. Evans' Indonesische martial-artsfilm The Raid kreeg terecht veel bijval op festivals. De brute schoonheid schuilt in de manier waarop Evans de nauwe ruimtes gebruikt en de gevechten in beeld brengt. In plaats van special effects gebruikt hij camera en montage voor zijn geweldsextravaganza, al evenaart de Welshman niet de inventiviteit van Aziatische actiegiganten als Johnnie To of John Woo. De stunts zijn adembenemend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joe Taslim op televisie komt.

Reageer