Georges Cachoux

Regisseur

Georges Cachoux is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Le sexe à la barre

1985 | Erotiek

Frankrijk 1985. Erotiek van Georges Cachoux. Met o.a. Jean-Claude Bercq, André Chazel, Isabelle Desprey, Anne Libert en Christine Nivel.

Om te ontnappen aan de angstvallige bewaking van hun echtgenoten, richten twee onderneemsters een soort van privé-club op - met dezelfde naam als de titel - teneinde zich ongestoord aan hun uitspattingen te kunnen overgeven. Deze rolprent is in alle opzichten zo amateuristisch, dat van de klassifikatie van seksfilm, zoals de Franse censuurcommissie in 1975 had bepaald, in 1982 weer werd afgezien. Dat zegt genoeg!

Journal d'une maison de correction

1980 | Erotiek

Frankrijk 1980. Erotiek van Georges Cachoux. Met o.a. Véronique Day, Martine Bougeon, Eva Ionesco, Evelyne Dassas en Dominique Webb.

Een hitserige, vulgaire film gesitueerd in een verbeteringsgesticht voor meisjes. Hoewel minder expliciet dan je zou kunnen verwachten, is de film niet meer dan een aaneenschakeling van smerige taferelen die zonder de minste samenhang en met een totaal gebrek aan filmische vormgeving aan elkaar zijn geplakt. Muziek van Stelvio Cipriano.

Le Chouchou de l'asile

1978 | Komedie

Frankrijk 1978. Komedie van Georges Cachoux. Met o.a. Michel von Reichter, André Chazel, Norbert Ciret, André Millet en Eva Storm.

Een gek die denkt dat hij de zoon van Adolf Hitler is wordt, zeer tegen zijn zin, ontslagen uit de psychiatrische inrichting en begaat allerlei misdrijven in de hoop opnieuw te worden geïnterneerd. Een onvoorstelbaar stompzinnige Franse komedie, één van de slechtste films ooit gemaakt. Je moet het eigenlijk zien om het te geloven, zò slecht. Alternatieve titels: COMMENT SE FAIRE VIRER DE L'HOSTO en ADOLPHO, FILS DU FUHRER.

Ma femme vous plaît... j'adore la vôtre

1975 | Erotiek

Frankrijk 1975. Erotiek van Georges Cachoux. Met o.a. Jean-Claude Bercq, Michel David, Nathalie Nort, Isabelle Desprey en Franc Crosnier.

Parijse avonturen van een journalist c.q. ladykiller die stukje bij beetje tot zichzelf komt op de Caraïbische eilanden. Uiteindelijk richt hij een oppositiekrant op, hetgeen helemaal niet past bij dit opschepperige en onsympathieke personage. Het sop is de kool niet waard, een film die niets voorstelt. Ook bekend als FEMMES VICIEUSES.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Georges Cachoux op televisie komt.

Reageer