Boris Cavazza

Acteur

Boris Cavazza is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Gypsy Eyes

1993 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1993. Misdaad van Vinci Vogue-Anzlovar. Met o.a. Jim Metzler, Claire Forlani, Boris Cavazza, Zachary Bogatz en Paul Lichtman.

Aantrekkelijk zigeunermeisje Katarina (Forlani) doet zich voor als hoertje. Ze schudt haar slachtoffers de portemonnaie uit of rolt de portefeuille. Van schaamte en schrik durven haar 'klanten' niets te zeggen.

Rdeci Boogie

1983 | Drama, Muziek, Historische film, Avonturenfilm

YU 1983. Drama van Karpo Godina. Met o.a. Ivo Ban, Boris Cavazza, Jozef Roposa en Peter Mlakar.

Een jazz-band wordt door de autoriteiten ingehuurd om folkloristische deuntjes te spelen om de landarbeiders tijdens de harde oogstperiode wat op te vrolijken. Maar de band maakt van iedere gelegenheid gebruik om - verboden - Amerikaanse jazz te brengen. Niet onaardig, en voor jazz-liefhebbers beslist te pruimen, maar het idee is nogal mager voor een speelfilm. Ook bekend als RED BOOGIE.

Porta del cannone

1969 | Oorlogsfilm, Erotiek

Italiƫ 1969. Oorlogsfilm van Leopoldo Savona. Met o.a. Irina Demick, Gianna Serra, Horst Frank, John Garko en Gianna Marlan.

Vlak voor het uitbreken van WO II wordt een Italiaanse fascist (Frank) naar Wenen gestuurd om een hooggeplaatste Tsjech te liquideren. In de trein ontmoet hij Demick, een leuke jonge joodse vrouw op wie hij meteen een oogje heeft. In Wenen ziet hij hoe zij aan een razzia ontsnapt en hij maakt gebruik van de gelegenheid om met haar naar Boedapest te vluchten. Dan hoort hij dat zijn doelwit in Tsjechoslowakije is. Te laat ontdekt hij dat Demick een Tsjechische agente is die hem uitlevert en hij wordt ter dood veroordeeld. Een aardig gegeven dat jammerlijk routineus en gemakzuchtig gedaan is, waardoor het aan kracht heeft ingeboet en veel suspense is verloren gegaan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Boris Cavazza op televisie komt.

Reageer