David Lochary

Acteur

David Lochary is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Divine Trash

1998 | Documentaire, Musical

Verenigde Staten 1998. Documentaire van Steve Yeager. Met o.a. John Waters, Divine, Edith Massey, David Lochary en Patricia Waters.

VV.

Pink Flamingos

1972 |

Verenigde Staten 1972. John Waters. Met o.a. Danny Mills, Mary Vivian Pierce, Edith Massey, Mink Stole en David Lochary.

VV.

Pink Flamingo's

1972 |

Verenigde Staten 1972. John Waters. Met o.a. Divine, Mink Stole, David Lochary, Mary Vivian Pearce en Danny Mills.

Deze film is een hoogtepunt in het werk van Waters. Divine als superviezerik wordt beconcurreerd door de 'smerigste mensen op aarde'. De concurrentie slaat toe en Divine en haar/zijn familie zien zich genoodzaakt terug te slaan. Kippen worden tijdens het copuleren vermorzeld. Divine pijpt haar zoon en eet aan het eind hondepoep om te bewijzen dat ze/hij werkelijk de smerigste actrice is. Maar ondanks de smerigheden heel vermakelijk.

Multiple Maniacs

1970 | Horror

Verenigde Staten 1970. Horror van John Waters. Met o.a. Divine, David Lochary, Edith Maney, Susan Lowe en Mary Vivian Pearce.

Een vroege Waters-film met alle gebreken van dien. De maker regisseerde, produceerde, monteerde en fotografeerde en het rammelt aan alle kanten. Het verhaal heeft iets van een aanval op de burgerlijke moraal als Lady Divine en haar vriend in een tent een optreden verzorgen van perverse handelingen (junkies, homoseksuelen, brakers enz.). Het verhaal gaat dan voornamelijk verder met Divine en haar carrière. Alleen leuk voor de fervente fans van Waters of Divine.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer David Lochary op televisie komt.

Reageer