Spanky McFarland

Acteur

Spanky McFarland is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Aurora Encounter

1985 | Sciencefiction, Western

Verenigde Staten 1985. Sciencefiction van Jim McCullough en Sr.. Met o.a. Jack Elam, Carol Bagdasarian, Peter Brown, Mindy Smith en Mickey Hays.

E.T. in het Wilde Westen: een amateuristisch werkje over een lief buitenaards wezen op bezoek in een stadje in Texas rond 1900. Ondanks de in elkaar geflanste plot en de krakkemikkige speciale effecten heeft de film innemende momenten, maar niet vaak genoeg. Een interessante bezetting, met o.a. countryzangeres Dottie West en ex-kindsterretje George 'Spanky' McFarland. Het scenario is van de regisseur.

Peck's Bad Boy With the Circus

1938 | Familiefilm

Verenigde Staten 1938. Familiefilm van Edward F. Cline en Edward Cline. Met o.a. Tommy Kelly, Ann Gillis, Edgar Kennedy, Billy Gilbert en Benita Hume.

Een stereotiep circusverhaal, gericht op kinderen. Kennedy en Gilbert 'maken' deze film.

O'Shaughnessy's Boy

1935 | Drama

Verenigde Staten 1935. Drama van Richard Boleslawski. Met o.a. Wallace Beery, Jackie Cooper, Spanky McFarland, Henry Stephenson en Leona Maricle.

Een sentimenteel verhaaltje over Beery op zoek naar zijn zoon, van hem weggenomen door zijn wrede echtgenote.

Kentucky Kernels

1934 | Komedie

Verenigde Staten 1934. Komedie van George Stevens. Met o.a. Bert Wheeler, Robert Woolsey, Mary Carlisle, Spanky McFarland en Noah Beery sr.

Wheeler en Woolsey nemen de kleine Spanky mee naar het diepgelegen zuiden om een erfenis te bemachtigen, maar komen midden in een familievete terecht. Goed spel van het team, met een slapstick-finale.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Spanky McFarland op televisie komt.

Reageer