Jackson Hunsicker

Regisseur, Scenarist

Jackson Hunsicker is regisseur en scenarist.
Er zijn 2 films gevonden.

Oddball Hall

1990 | Komedie

Verenigde Staten 1990. Komedie van Jackson Hunsicker. Met o.a. Don Ameche, Burgess Meredith, Bill Maynard, Tullio Moneta en Tiny Skefile.

Vier juwelendieven houden zich op in een Afrikaans stadje en laten zich doorgaan voor een broederschap-orde, in afwachting de buit te kunnen bemachtigen van een jaren eerder gepleegde roof. Een simpele geest van een Afrikaanse stam roept hen te hulp om de dorpswaterpomp te herstellen terwijl zij ervan overtuigd zijn dat het mannetje hen naar de juwelen leidt. Er volgt een spel van identiteitsverwisselingen en de inmiddels te oud geworden juwelendieven en waanzinnige plechtigheden van de broederschapsorde. Te simplistisch om echt geestig te zijn. Lijkt wat op THE GODS MUST BE CRAZY maar die film is een meesterwerk in vergelijking met deze prullaria.

The Frog Prince

1986 | Fantasy, Musical, Familiefilm, Animatie

Israël/Verenigde Staten 1986. Fantasy van Jackson Hunsicker en Jim Henson. Met o.a. Aileen Quinn, John Paragon, Helen Hunt, Clive Revill en Seagull Cohen.

Broadway musical-ster Quinn ([KL]Annie[KLE]) speelt de prinses die een zingende, dansende kikker (Paragon) ontmoet die in werkelijkheid een betoverde prins is. Deze armzalige low- budget bewerking van het beroemde sprookje faalt op vrijwel elk niveau, van de amateuristische make-up tot de verschrikkelijke liedjes tot de acteurs die, overigens begrijpelijk, hun tekst zo snel mogelijk lijken te willen afratelen, om daarna weg te kunnen vluchten. Een van de talloze, over het algemeen abominabele kinderfilms die halverwege de jaren tachtig werden geproduceerd door het duo Menahem Golan en Yoran Globus. Het scenario is van regisseur Hunsicker. Camerawerk van Amnon Solomon. Opgenomen in Israël.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jackson Hunsicker op televisie komt.

Reageer