Patricia Morán

Acteur

Patricia Morán is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Cerca del cielo

1951 | Oorlogsfilm

Spanje 1951. Oorlogsfilm van Domingo Viladomat. Met o.a. Venancio Marcos, Patricia Morán, Gustavo Rojo en José María Seoane.

Het verhaal van een legerpriester die wordt gefusilleerd door de republikeinen. Een krankzinnig oorlogsdrama uit de tijd van Franco waarin een echte priester, de fanatieke vader Venancio Marcos, de hoofdrol speelt.

2 vidas

1951 | Romantiek

Spanje 1951. Romantiek van Emilio Poveda. Met o.a. Patricia Morán, María Rivas en Armando Moreno.

Twee vrouwen staan elkaar naar het leven omdat ze op dezelfde man verliefd zijn. Uiterst slecht.

Médico de guardia

1950 | Drama

Mexico 1950. Drama van Adolfo Fernández Bustamante. Met o.a. Armando Calvo, Lilia del Valle, Luis Beristáin en Patricia Morán.

Een arts probeert rijk en beroemd te worden ten koste van de levens van zijn patiënten. De regisseur wordt niet gehinderd door de meest elementaire kennis van zijn vak.

La Malcasada

1950 | Drama

Mexico 1950. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. María Elena Marqués, Carlos Cores, Carlos Navarro en Patricia Morán.

Een revuedanseres wordt door een heer mee naar huis genomen nadat zij een pak slaag van haar vriend heeft gehad. De man blijkt de vader van een vroegere schoolvriendin te zijn, waardoor zij zich genoodzaakt ziet haar verleden te verzwijgen. Een lofzang op de humor tegen wil en dank, dankzij de slordigheid en de stompzinnigheid waarmee een en ander gefilmd is.

La Edad peligrosa

1950 | Drama

Mexico 1950. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. María Elena Marqués, Andrea Palma, Carlos Navarro en Patricia Morán.

Twee weesmeisjes, opgegroeid in een klooster, worden toevertrouwd aan een vrouw die hen naar een pension stuurt. Daar raken zij bevriend met twee jongens. Sentimentele, onsamenhangende en slechte film.

Otra primavera

1949 | Drama

Mexico 1949. Drama van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. Libertad Lamarque, Ernesto Alonso, Patricia Morán en Alberto Galán.

Nadat hij weduwnaar is geworden trouwt een man met zijn minnares die met haar twee kinderen bij hem intrekt, in weerwil van 's mans eigen dochter. Overdreven veel verwikkelingen en tragiek.

Nosotros los rateros

1949 | Komedie

Mexico 1949. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Manolín, Schillinsky en Patricia Morán.

De film beschrijft de gevaarlijke avonturen van twee misdadige broers en hun moe ook een dievegge, die slaapt met een machinegeweer en een kip. Het thema is van Tono de Lara, een beroemde Spaanse humorist, die na de oorlog veel succes heeft gehad. Het is alleen jammer dat men het verhaal zich in Mexico laat afspelen, want daardoor heeft het veel van zijn charme verloren. Nu is het eigenlijk niet meer dan een ordinaire komedie.

Lágrimas de sangre

1946 | Drama

Mexico 1946. Drama van Joaquín Pardavé. Met o.a. Sofía Alvarez, Bernardo Sancristóbal en Patricia Morán.

Een beroemde musicus wordt vermoord; de jonge zangeres Diana meldt zich als de dader. Een vlotte en onderhoudende film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Patricia Morán op televisie komt.

Reageer