John Delbridge

Regisseur

John Delbridge is regisseur.
Er zijn 10 films gevonden.

Emilie Richards - Entscheidung des Herzens

2011 | Drama, Romantiek

Duitsland 2011. Drama van John Delbridge. Met o.a. Luise Bähr, Simon Böer en Carin C. Tietze.

De 32-jarige Casey heeft jaren geleden de boerderij van haar ouders in Nieuw-Zeeland verlaten om de wereld te zien en het harde landleven te ontvluchten. Wanneer haar ouders overlijden en ze haar zus Megan op de farm wil helpen, wordt ze niet met open armen ontvangen.

Emilie Richards - Der Zauber von Neuseeland

2011 | Drama

Duitsland 2011. Drama van John Delbridge. Met o.a. Oliver Mommsen, Tessa Mittelstaedt, Elisabeth Trissenaar en Klaus Wildbolz.

Duncan Sinclair reist samen met zijn dochter April van New York naar Nieuw-Zeeland. Zijn ouders bezitten daar een groot landgoed en een hotel. Nu zijn vader is overleden, is Duncan van plan het hotel en de aangrenzende landerijen te verkopen.

Katie Fforde - Eine Liebe in den Highlands

2010 | Romantische komedie

Duitsland 2010. Romantische komedie van John Delbridge. Met o.a. Henriette Richter-Röhl, Johannes Zirner en Alexander Sternberg.

Jenny krijgt opdracht voor een fiscale bedrijfscontrole bij een wolfabriek. Ze wordt woedend wanneer blijkt dat haar toekomstige man met haar vertrouwelijke informatie een lucratief zaakje wil opzetten.

Vorzimmer zur Hölle

2009 | Komedie

Duitsland 2009. Komedie van John Delbridge. Met o.a. Henriette Richter-Röhl, Andreas Pietschmann en Eleonore Weisgerber.

Door een samenloop van omstandigheden wordt ex-studente geneeskunde Juliane secretaresse van de bestuursvoorzitter van een internationaal cosmeticaconcern. Tijdens hun eerste gemeenschappelijke dienstreis groeit het wederzijds vertrouwen. Des te groter is de teleurstelling wanneer Juliane, na in zijn persoonlijke corrrespondentie gesnuffeld te hebben, Philipp ervan verdenkt achter een vijandelijke bedrijfsovername te zitten.

Liebe, Babys und der Zauber Afrikas

2009 | Drama

Duitsland 2009. Drama van John Delbridge. Met o.a. Marion Kracht, Michael Roll en Julia Bremermann.

Antonia en dr. Thomas Hellmann zijn op huwelijksreis in Namibië. Aansluitend aan hun reis wil Antonia een vroedvrouwenschool in het ziekenhuis bij haar voormalige collega dr. Grothe stichten. Uitgerekend bij hun aankomst krijgt dr. Grothe een ongeluk en Thomas besluit spontaan hem te vertegenwoordigen tot hij genezen is.

30 Karat Liebe

2009 | Drama

Duitsland 2009. Drama van John Delbridge. Met o.a. Philippe Brenninkmeyer, Francis Fulton-Smith en Marion Kracht.

De halfbroers Percy en Hannes zijn afzonderlijk van elkaar actief als diamantduiker voor de kust van Zuid-Afrika. De toch al bestaande rivaliteit tussen de twee wordt groter als Percy's vriendin Julia opduikt en meer belangstelling toont voor Hannes.

Liebe, Babys und ein großes Herz - Das Versprechen

2008 | Drama

Duitsland 2008. Drama van John Delbridge. Met o.a. Marion Kracht, Michael Roll en Julia Bremermann.

Antonia begint het een beetje naar haar zin te krijgen op het platteland. Maar als de 'Kliniek aan het meer' van haar geliefde Thomas in de problemen komt, staat hun relatie gigantisch onder druk.

Mein Herz in Afrika

2007 | Drama

Duitsland 2007. Drama van John Delbridge. Met o.a. Michael Mendl, Hannelore Elsner en Tanja Wedhorn.

Antonia begint het een beetje naar haar zin te krijgen op het platteland. Maar als de 'Kliniek aan het meer' van haar geliefde Thomas in de problemen komt, staat hun relatie gigantisch onder druk.

Liebe, Babys und ein großes Herz

2006 | Drama

Duitsland 2006. Drama van John Delbridge. Met o.a. Marion Kracht, Michael Roll en Julia Bremermann.

Antonia heeft genoeg van haar ontrouwe vriend Steffen en besluit af te reizen naar het platteland, waar haar beste vriendin Helena woont. Haar nieuwe baan in de kliniek valt echter tegen, want ze wordt met wantrouwen bekeken.

Inga Lindström - Das Geheimnis von Svenaholm

-1 | Romantiek

Zweden. Romantiek van John Delbridge. Met o.a. Oliver Clemens, Patrick Rapol, Julia Bremermann en Patrick Rapold.

Dokter Lea Mattson droomt van een eigen praktijk en wanneer ze het aanbod krijgt de praktijk van plattelandsdokter Johanna Lund over te nemen hoeft ze niet lang na te denken. Op weg er naartoe ontmoet ze Per Lovand, die meteen verliefd op haar wordt. Dan duikt Pers broer en zakenpartner Mikael op, een gesloten man, en Lea voelt zich onweerstaanbaar tot hem aangetrokken. Maar wat heeft hij te verbergen?

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Delbridge op televisie komt.

Reageer