Paul Ellis

Acteur

Paul Ellis is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Cuando Canta La Ley

1939 | Western

Verenigde Staten 1939. Western van Richard Harlan. Met o.a. Tito Guizar, Tana, Martin Garralaga, Paul Ellis en Pilar Arcos.

Dit is de laatste van een serie van vier westerns die Paramount in het Spaans produceerde voor de Zuidamerikaanse markt en de Latijns-amerikanen in eigen land. Guizar is de zingende westernheld in deze films (hij zou ook diverse gewone Amerikaanse westerns maken). Dit is een goede aflevering, waarin Guizar als een soort geheimagent van de Mexicaanse regering op jacht is naar een moordenaar en bevriend raakt met Garralaga. Hij treedt in dienst op de ranch van Tana en wordt op haar verliefd. Er is genoeg actie en Jerry Ash en William Sickner leveren zeer verzorgd camerawerk af.

Marihuana - The Devil's Weed

1936 | Sciencefiction, Komedie

Verenigde Staten 1936. Sciencefiction van Dwain Esper. Met o.a. Harley Wood, Hugh McArthur, Pat Carlyle, Paul Ellis en Dorothy Dehn.

Een paar naïeve kinderen die zin in een pretje hebben gaan aan de marihuana, die hen wordt gegeven door een man die natuurlijk de duivel in eigen persoon is omdat hij een snor heeft. Dit alles resulteert in naakt zwemmen, verdrinking en nog erger. Stuitend slecht. En vergeet niet dat de research werd gedaan 'met de hulp van regerings-, staats- en politieambtenaren'. Vergelijkbaar met REEFER MADNESS.

In Old California

1929 | Western

Verenigde Staten 1929. Western van Burton King. Met o.a. Henry B. Walthall, Helen Ferguson, Tom Keene, Ray Hallor en Orral Humphrey.

Actiewestern-fans kunnen hun hart niet ophalen aan dit romantische westerndrama. Walthall en Duryea vallen beiden op Ferguson. De eerste geeft een feest en verliest bij een kaartspel zijn ranch. Dan worden de revolvers getrokken. Fred Hart leverde het verhaal en Arthur Hoerl bewerkte het. Charles Boyle was de cameraman.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Paul Ellis op televisie komt.

Reageer