Ana Gracia is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Krampack

2000 | Drama, Komedie

Spanje 2000. Drama van Cesc Gay. Met o.a. Jordi Vilches, Fernando Ramallo, Chisco Amado, Esther Nubiola en Marieta Orozco.

Een 'coming of age'-film die zich afspeelt op een Barcelonees strand tijdens een week waarin veel gebeurt: Nico komt voor een deel van de vakantie bij Dani logeren. Dani's ouders zijn weg, Nico wil zijn maagdelijkheid verliezen en Dani, die sinds de basisschool Nico's vriend is, wil alleen tijd met Nico doorbrengen. Dani's plan om te gaan jagen en vissen gaan niet door: Nico trekt de aandacht van Elena en haar nichtje Berta. Hij wil met ze naar het strand gaan, voor ze koken en met tenminste een van hen naar bed. Dani wil sociaal en fysiek contact met Nico. Dit alles wordt van een afstand gevolgd door Sonia, Dani's tutor en Julian, een homoseksuele dichter die Dani's signalen opvangt. Kunnen Nico en Dani hun vriendschap en gemengde gevoelens combineren?

La niña de tus sueños

1995 |

Frankrijk/Spanje 1995. Jesîs Delgado. Met o.a. Lio, Ana Gracia en Ramón Madaulo.

Als kind waren Françoise en Pedro speelkameraadjes, maar intussen zijn de twee uit elkaar gegroeid. Pedro is tegenwoordig dokter, en Françoise moeder van de zevenjarige Ana. Zowel Ana als Françoise is seropositief. Als Françoise op een dag met spoed wordt opgenomen, blijft haar dochter alleen achter. Het meisje belandt bij de politie waar Pedro haar voor het eerst ontmoet. Na een hoop twijfels besluit hij zich over Ana te ontfermen

L'enfant du mal

1995 | Drama

Spanje/Frankrijk/Zwitserland/Nederland 1995. Drama van Jesus Delgado. Met o.a. Lio, Ramon Madaula, Ana Gracia, Laura Rico en Ricardo Amador.

Ana (Rico) is zeven. Tijdens de vakantie in een zomerkamp wordt ontdekt dat zij seropositief is, waarop ze terug naar huis moet. Als ze wordt afgeleverd, blijkt haar moeder (Lio) niet thuis te zijn. Ana komt op het politiebureau terecht, waar Dr. Pedro (Madaulo) haar afhaalt en haar voorlopig onderbrengt in een kindertehuis.

Tu novia está loca

1987 | Komedie

Spanje 1987. Komedie van Enrique Urbizu. Met o.a. Antonio Resines, Santiago Ramos, Ana Gracia en Guillermo Montesinos.

De jonge directrice van een reclamebureau ziet hoe haar rustige leven verandert wanneer zij een internationaal bekend acteur leert kennen. Een heel slechte komedie. Het debuut van de maker, met de vreselijke Resines in de hoofdrol en tamelijk zwakk camerawerk.

la Reina del mate

1985 | Thriller

Spanje 1985. Thriller van Fermín Cabal. Met o.a. Amparo Muñóz, Antonio Resines, Ana Gracia en Héctor Buffa.

Nadat hij [KA3]La Reina del Mate[KA3] heeft leren kennen, wordt het leven van Rafa, een postbode uit een volksbuurt, veel ingewikkelder.De eerste lange speelfilm van de regisseur, die daarvoor een verhaal koos dat bijna een klassieker lijkt uit de Amerikaanse film noir. De film is opgenomen door de vermaarde cameraman José Luis Alcaine. Helaas werd het resultaat een onwaarschijnlijk en zeer slecht geacteerd aftreksel van een film.

Muñecas de trapo

1984 | Drama

Spanje 1984. Drama van Jordi Grau. Met o.a. Beatríz Galbó, Ana Gracia, Eva Lyberten, Beatriz Galbo en Pedro Díez del Corral.

Het verhaal van een driehoeksverhouding tussen een echtpaar en een intieme vriendin van de vrouw. Tussen de beide vrouwen heeft altijd al een wederzijdse aantrekkingskracht bestaan. Een van de grootste mislukkingen van de hedendaagse Spaanse film.

Cuerpo a cuerpo

1982 | Komedie

Spanje 1982. Komedie van Paulino Viota. Met o.a. Ana Gracia, Pilar Marco en Julieta Serrano.

We zien de liefdesrelaties tussen mensen van verschillende leeftijden. Deze acceptabele film is beïnvloed door het werk van Rohmer.

Otra ciudad

1967 |

Spanje 1967. Cesar Martinez Herrada. Met o.a. Ana Gracia, Jaime Pujol en Jorge de Juan.

We zien de liefdesrelaties tussen mensen van verschillende leeftijden. Deze acceptabele film is beïnvloed door het werk van Rohmer.

Otro ciudad

-1 |

Spanje. Cesar Martinez Herrada. Met o.a. Jaime Pujol, Jorge de Juan en Ana Gracia.

We zien de liefdesrelaties tussen mensen van verschillende leeftijden. Deze acceptabele film is beïnvloed door het werk van Rohmer.