Maria Statoulova

Acteur

Maria Statoulova is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Manevri na petia etazh

1985 |

Bulgarije 1985. Peter Vassilev-Milevin. Met o.a. Stefan Danailov, Velko Kunev, Anton Radichev, Maria Stefanova en Ventisislav Vulchev.

Deze komedie over morele handelwijzen en ethische relaties vertelt het verhaal van drie vrienden, die op een bureau werken en geruchten hebben gehoord dat er een promotie op komst is. Ieder van hen jaagt de statusverhoging na, waardoor hun vriendschap afbrokkelt en vernietigd wordt. USA-titel: MANOEUVERS OF THE FIFTH FLOOR.

Let's Love Each Other Out of Spite

1985 | Komedie

Bulgarije 1985. Komedie van Nikolai Volev. Met o.a. Velko Kunev, Maria Statoulova, Ivan Velkov, Leda Tasseva en Mariela Popova.

Het verhaal gaat over een vader en een zoon die elkaar uit nijd liefhebben. Ze zitten in een moeilijke periode van hun leven. De vader nadert de middelbare leeftijd, terwijl de zoon net de adolescentie bereikt. Een goed gespeelde, herkenbare film.

Avantazh

1977 | Drama, Biografie, Documentaire

Bulgarije 1977. Drama van Georgi Dyulgerov en Georgi Djulgerov. Met o.a. Roussi Chanev, Maria Statoulova, Plamena Getova, Radosveta Vassileva en Plamen Donchev.

Complexe film over het leven van een koning onder de zakkenrollers, geconstrueerd op basis van gerechtelijke stukken, met getuigenissen van z'n medeplichtigen, z'n vriendinnen en z'n vrouw. Dyulgerov kiest geen partij, maar laat zien dat met een andere school, een andere vrouw enz. de hoofdfiguur het met zijn intelligentie nog ver had kunnen brengen. Dyulgerov behoort tot de belangrijkste regisseurs van zijn tijd in Bulgarije. Bekroond met een Zilveren Beer voor de Beste regie op het Berlijnse filmfestival. Het scenario is van Rousy Chanev en regisseur Dyulgerov naar het boek van Petko Zdravkov-Zdravelin. Het camerawerk is van Radoslav Spassov.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Maria Statoulova op televisie komt.

Reageer