Vera Sotnikova

Acteur

Vera Sotnikova is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Black Sea 213

1998 | Thriller

Verenigde Staten 1998. Thriller van Rafael Eisenman. Met o.a. Timothy Bottoms, Jacqueline Lovell, Anthony Addabbo, Brion James en Vera Sotnikova.

Het is algemeen bekend dat Zalman King mooie erotische verpakkingen op de gevoelige laag zonder inhoud produceert. Ook heeft hij uitstekende contacten in distributiekringen, o.a. met prestigieuze ondernemingen zoals Playboy Enterprises. Russische producten van Anatoly Fradis en Essy Niknejad deden Zalman`s onderneming een voordelig voorstel dat hij niet kon weigeren: een seksfilm, die weinig heeft gekost en die hij moest afnemen en verdelen op het Grote Continent aan de andere kant van de Atlantische Oceaan en zien te slijten waar dan ook maar ter wereld aan videoboeren en tv-bonzen, die de daluren moeten vullen. En zie hier het resultaat over een fotograaf, die aan de Zwarte Zee (de Russische Rivièra) modelletjes gaat fotograferen en betrokken raakt bij een illegale wapenhandel. Niets meer en niets minder dan de andere rommel op dit vlak.

Desyat' let bez prava perepiski

1990 | Drama

SU/Duitsland 1990. Drama van Vladimir Naumov. Met o.a. Boris Shcherbakov, Natal'ya Belokhvostikova, Alexandr Pankratov-Cherny, Vera Sotnikova en Evgeniy Evstigneev.

In 1946 komt een jonge veteraan uit het Rode Leger naar Moskou om zich daar te wreken op een locale communistenleider, omdat die zijn vader naar de Goelag had gestuurd. Een regelrechte flop, deze film. Een cast van mooie mensen, die in de verste verten niets met het onderwerp te maken hebben.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Vera Sotnikova op televisie komt.

Reageer