Philippe Garnier

Acteur, Scenarist

Philippe Garnier is acteur en scenarist.
Er zijn 2 films gevonden.

Boetticher Rides Again

1995 | Documentaire, Biografie

Frankrijk 1995. Documentaire van Claude Ventura.

Een portret van de eigenzinnige Amerikaanse filmer Budd Boetticher (1916-2001), die tussen 1944 en 1971 bijna een vijftigtal films voor de bioscoop en de tv draaide, waaronder een tiental B-westerns die allen een blijvende cult-following hebben. Ventura draaide deze documentaire in 1995 toen de 78-jarige Boetticher in Spanje probeerde om na 24 jaar stilte als regisseur het project `A Horse for Mister Barnum` met James Coburn en Robert Mitchum van de grond te krijgen (hetgeen overigens niet is gelukt, maar dat valt buiten het kader van deze film). Met heel wat flair en een bepaalde zelfverzekerdheid beantwoordt de veteraan de vragen van Ventura en Philippe Garnier over zijn liefde voor Spanje en het stierengevechten, zijn opvattingen over de film, zijn lievelingsacteur Randolph Scott. Getuigenissen worden geleverd door o.a. Burt Kennedy (zijn vertrouwde scenarioschrijver die als producent fungeerde voor het hierboven vermelde, nieuwe project) en Robert Stack. Fragmenten worden vertoond uit THE BULLFIGHTER AND THE LADY (1951), THE TALL T (1957), RIDE LONESOME (1959) en COMANCHE STATION (1960). Het scenario is van Philippe Garnier. De verhaalstem is van Lucas Belvaux. Het camerawerk is van Maurice Perrimond, die draaide in Spanje en in Ramona, Californië. Formaat 16/9.

Insel der 1000 Freuden

1978 | Erotiek, Thriller

Duitsland 1978. Erotiek van Hubert Frank. Met o.a. Olivia Pascal, Philippe Garnier, Marine Mervil, Bea Fiedler en Antje Schnell.

Op de Seychellen raakt een playboy betrokken bij chantage, moord, marteling en blanke slavinnen-handel, terwijl ook De Ware Liefde hem ten deel valt. De film moet eigenlijk gezien worden vanwege zijn monumentaal onzinnige plot en karakters. Meeste versies zijn gelukkig amper 70m. Ook bekend als SEX SLAVES en op video als SEX FEVER.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Philippe Garnier op televisie komt.

Reageer