Linda Carol is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Carnal Crimes

1992 | Thriller

Verenigde Staten 1992. Thriller van Alexander Gregory Hippolyte. Met o.a. Linda Carol, Martin Hewitt, Rich Crater, Paula Trickey en Alex Kubik.

Carol is een zich vervelende jonge huisvrouw, die ooit ex- fotomodel was. Ze is een aantrekkelijk ding en getrouwd met een advocaat die een stuk ouder is. Ze ontmoet een fotograaf, die van aparte seksspelletjes houdt. Ze begeeft daardoor op een zeer gevaarlijk pad en raakt betrokken bij chantage, drugs en politieke moord, waardoor haar huwelijk en haar leven bedreigd worden. Werkje van de lopendeband in het erotische thriller-genre naar een scenario van Jon Robert Samsel. Er is zowel een soft- als een hardcore-versie. De lengte van het filmpje varieert met het land, waar hij uitgebracht is en de hoeveelheid beeldjes die er uitgeknipt zijn.

Fire of passion: Carnal crimes

1991 | Thriller

Verenigde Staten 1991. Thriller van Alexander Gregory Hippolyte. Met o.a. Yvette Stefens, Rich Crater, Linda Carol en Martin Hewitt.

Een voormalig fotomodel leeft in een luxueus isolement, dat haar is opgelegd door haar man, die veel meer waarde hecht aan zijn werk als advocaat dan aan zijn huwelijk. Wanneer ze een fotograaf ontmoet, ontwaakt de honger naar passie in haar. De liefdesaffaire verandert echter al snel in een levensgevaarlijke driehoeksrelatie met een dodelijk spel als inzet. Ze tracht ten koste van alles uit het web van erotiek en moordlust te komen, gesponnen door de mannen waarvan ze dacht dat ze van haar hielden

Canal crimes

1991 | Thriller

Verenigde Staten 1991. Thriller van Gregory Hippolyte. Met o.a. Rich Crater, Linda Carol, Martin Hewitt, Paula Trickey en Alex Kubik.

De echtgenote van een advocaat begint een affaire met een kunstenaar. Deze weet haar over te halen ook met onbekende mannen seks te hebben. Als zij genoeg krijgt van de spelletjes en hem wil dumpen, probeert de kunstenaar haar te chanteren

L'amante scomoda

1989 | Erotiek

Italië 1989. Erotiek van Luigi Russo. Met o.a. Linda Carol, Frank Angelini, Antony Zequila, Geoffrey Copleston en Manuel Milani.

Slecht opgenomen, low-budget soft-pornoprodukt, waarin van acteren nauwelijks sprake is. Nu is het verhaal van deze slecht geregisseerde film ook niet zo belangrijk: een jonge zakenman ontmoet een nachtclubdanseres. Ze wordt zijn minnares, en dat zit hem niet lekker omdat hij getrouwd is met een rijke vrouw en op het punt staat promotie te maken. Toch is hij bezeten van haar. Als hij bij haar is, denkt hij aan zijn vrouw, en andersom. Om een uitweg te vinden uit dit dilemma dist hij zijn vrouw een wonderlijk verhaal op over een dubbele moord, waarbij hij betrokken zou raken. Enfin, een heleboel bloot en een lange achtervolgingsscène, waarin Linda Carol zo'n 15m lang naakt in en uit het huis rent. Vermoeiend.

Spear of Destiny

1986 | Actiefilm, Fantasy, Avonturenfilm

Filipijnen 1986. Actiefilm van Cirio H. Santiago. Met o.a. Robert Patrick, Linda Carol, Ed Crick, Bob Schott en Richard Norton.

Krankzinnige warboel rond een heilige speer die de wereld kan redden. In de eindeloze gevechtsscènes probeert men hem uit handen van de nazi's te redden. Volgestopt met imitaties van films als MAD MAX en ROMANCING THE STONE. Ook bekend als THE SPEAR en FUTURE HUNTERS.

Reform School Girls

1986 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1986. Komedie van Tom DeSimone. Met o.a. Linda Carol, Wendy O. Williams, Pat Ast, Sybil Danning en Charlotte McGinnis.

Stripverhaal-achtige parodie op films over vrouwengevangenissen, vol knipogen voor liefhebbers van dit genre (regisseur DeSimone maakte ook de succesfilm THE CONCRETE JUNGLE), maar de overdrijving gaat al gauw vervelen (bijv. rock- zangeres van het eerste uur Williams als teenager!). Carol is het onschuldige meisje dat in de gevangenis wijs gemaakt wordt. Een mollige Ast, bekend van Andy Warhol-films, is een geboren gevangenbewaarster, maar ook haar overdreven gedoe wordt snel slaapverwekkend.