Francisco Rodríguez is regisseur.
Er zijn 6 films gevonden.

Testigo azul

1988 | Experimenteel, Misdaad

Spanje 1988. Experimenteel van Francisco Rodríguez. Met o.a. Agustín González, Julio Gavilanes, Conchita Montes en Victoria Vera.

Een schrijver is getuige van een moord op een jongen in een park. Samen met zijn geliefde begint hij de zaak te onderzoeken, maar een aantal vreemde mannen, evenals de moordenaar in het blauw gekleed, gaan zijn gangen na en achtervolgen hem. Echt knoeiwerk; de film werd een aantal malen gemonteerd in pogingen de gebreken te verhelpen.

Hierro dulce

1986 | Thriller

Spanje 1986. Thriller van Francisco Rodríguez. Met o.a. Emilio Gutiérrez Caba, Eduardo Calvo, Emma Suárez en David Zarzo.

Een jonge, werkloze ingenieur die werkt aan een paar smerige zaakjes, wordt overvallen door een jongeman, die hem naar de rand van de stad voert. Daar komt hij in contact met mensen die zijn denkwijze weten te veranderen. Geflopt, maar interessant en met een meer dan acceptabele vertolking en fotografie.

El Cepo

1982 | Horror

Spanje 1982. Horror van Francisco Rodríguez. Met o.a. Jack Taylor, Mirta Miller, Claudia Gravy en Juan Messeguer.

Een knappe prostituée neemt samen met een vriendin haar toevlucht tot een huis van een van haar betere cliënten. Deze cliënt is een zeer raadselachtig man. Een middelmatige en triviale horrorfilm waarin de waardeloze Jack Taylor een van zijn schaarse hoofdrollen speelt.

Jaque a la dama

1978 | Drama

Spanje 1978. Drama van Francisco Rodríguez. Met o.a. Concha Velasco, Ana Belén, Pedro Díez del Corral en Beatriz Elorrieta.

De vriendschap tussen een gescheiden vrouw van zekere leeftijd en een schaamteloos jong meisje. Een uitermate pedante en vervelende film.

Gusanos de seda

1976 | Drama

Spanje 1976. Drama van Francisco Rodríguez. Met o.a. Esperanza Roy, Antonio Ferrandis, Alfredo Mayo en Florinda Chico.

In het Spanje van 1936 valt een mooie maar achterlijke vrouw ten prooi aan allerlei soorten manipulaties. De tweede speelfilm van de regisseur Francisco Rodríguez, die - gespeend van ieder talent - het onderwerp van een aantal nieuwe interpretatiemogelijkheden wilde voorzien.

La Casa Grande

1975 | Drama

Spanje 1975. Drama van Francisco Rodríguez. Met o.a. Antonio Ferrandis, Maribel Martín, Juan Diego en Fernando Sánchez Polack.

In het naoorlogse Spanje probeert een invloedrijke dorpsbewoner van zijn bevoorrechte positie gebruik te maken om een jong meisje te verleiden. Een zeer slechte film die tot doel heeft een dubbele politieke lezing te geven.