Tony Fuentes

Acteur

Tony Fuentes is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Los gusanos no llevan bufanda

1991 | Misdaad, Komedie, Actiefilm

Spanje 1991. Misdaad van Javier Elorrieta. Met o.a. Clayton Rohner, Cristina Piaget, José Luis Lopéz Vázquez, Anthony Perkins en Jack Taylor.

Het scenario van Santiago Moncada loopt niet over van de originele invallen en zou regelrecht afkomstig kunnen zijn van een aflevering uit de serie [KL]The Persuaders[KLE] met Roger Moore als Lord Brett Sinclair en Tony Curtis als Danny Wilde van twintig jaar geleden. Gebrilde Adam Kent (Rohner) uit New York krijgt (van zijn baas) net zoals Tony Curtis een koffertje met een waardevolle inhoud, waarop de nodige liefhebbers loeren, aan een ketting om de pols geklonken. Net zoals in [KL]The Persuaders[KLE] vliegt het koffertje de lucht in, als het niet geopend wordt met de juiste, speciaal gemaakte sleutel. Vlak voor de overdracht op het Madrileense vliegveld Barajas ontstaat een schietpartij (waar Arabische schurken achter zitten) en wordt Kent ternauwernood gered door een knappe, onbekende vrouw (Piaget) die hem laat onderduiken in haar appartement. Adam is bevriend met Ernest Peabody (McDowall) van de Amerikaanse ambassade en vraagt Maria (zo heet zij) contact met hem op te nemen. Ondertussen vallen de Arabieren opnieuw aan en nemen Adam in zijn nakie, maar met het koffertje, gevangen. Adam ontsnapt en rent in zijn blootje door de Spaanse hoofdstad en brengt heel wat consternatie teweeg en wordt door een hoge officier (L[KA1]opez V[KA1]azques) gehouden voor de minnaar van zijn vrouw. Na de nodige verkleedpartijen, o.a. als prostitu[KA1]ee en non (achterna gezeten door een priester die hem wil doden) ontmoet Adam de Mechanical Man (Perkins), een coureur met één oog en één arm en eindigt de film in een male-striptent voor vrouwen. Flink wat actie die tegen het einde behoorlijk vertraagt en een onbeduidende rol voor de aantrekkelijke Piaget. Je moet vooral niet nadenken over de plot. Wie die raad opvolgt, kan heerlijk genieten van een avondje ouderwets entertainment. Het camerawerk is van Angel Luis Fernández. Exporttitel: THE NAKED TARGET.

Gritos de ansiedad

1983 | Mysterie

Spanje 1983. Mysterie van José Luis Merino. Met o.a. Lola Forner, Jesús Puente, Charo Soriano en Tony Fuentes.

De tante van een jonge erfgename doet haar best om haar nicht gek te maken. Een waardeloze Spaanse navolging van de goede Engelse thrillers van eertijds.

Jóvenes viciosas

1980 | Erotiek

Spanje 1980. Erotiek van Manuel Iglesias. Met o.a. María Rey, Tony Fuentes, Rosana Caskan en Carmen Martínez.

Twee jonge meisjes en een homoseksueel delen samen een appartement... Een afgrijselijke produktie.

Los Placeres ocultos

1977 | Drama, Erotiek

Spanje 1977. Drama van Eloy de la Iglesia. Met o.a. Simón Andreu, Tony Fuentes, Germán Cobos, Beatriz Rossat en Charo López.

Een bank-employé houdt zijn verhouding met een jongen verborgen voor de buitenwacht. De eerste film waarmee Eloy de la Iglesia openlijk de homoseksuele problematiek aansneed. Voordien had hij dit thema vanwege de censuur slechts zijdelings aangekaart.

Deseo carnal

1977 | Drama, Erotiek

Spanje 1977. Drama van Miguel Iglesias. Met o.a. Agata Lys, Tony Fuentes, Verónica Miriel en Maruja Díaz.

Een jongen zoekt wanhopig naar zijn moeder. Een absoluut knoeiwerk, zo grotesk dat het zelfs vermakelijk lijkt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tony Fuentes op televisie komt.

Reageer