Midge Ware

Acteur

Midge Ware is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Lollipop Cover

1965 | Drama

Verenigde Staten 1965. Drama van Everett Chambers. Met o.a. Don Gordon, Carol Seflinger, Lee Phillips, David White en Midge Ware.

Na weer eens op zijn donder te hebben gekregen, besluit de eeuwige verliezer Gordon de bokssport te laten voor wat ze is. Hij gaat naar Californië om zijn geld te halen, dat zijn zus voor hem beheerde. Zij blijkt inmiddels te zijn gestorven aan een overdosis drugs, en haar verslaafde minnaar, Phillips, is er met het geld vandoor. Samen met Seflinger gaat hij achter de man aan. Een kleine, onafhankelijk geproduceerde low-budget film, die er ondanks vele tekortkomingen in slaagt tot het onverwachte einde toe te blijven boeien. De film is duidelijk met veel liefde gemaakt. Het schematische scenario is van regisseur Chambers en acteur Gordon, naar een verhaal van Nancy Valentine. Door Michael Murphy gedraaid in zwart-wit - op twee zwaar symbolische kleursequenties na. Sally Kellerman is te horen als zangeres van 'If You Love Me'.

Door-to-Door Maniac

1961 | Thriller

Verenigde Staten 1961. Thriller van Bill Harn en Bill Karn. Met o.a. Johnny Cash, Donald Woods, Cay Forrester, Pamela Mason en Midge Ware.

Cash en Tayback beramen een bankroof. De film, die alleen interessant is voor wie de cast aan het werk wil zien, is ook bekend als FIVE MINUTES TO LIVE.

Untamed Women

1952 | Fantasy

Verenigde Staten 1952. Fantasy van W. Merle Connell. Met o.a. Mikel Conrad, Doris Merrick, Richard Monahan, Mark Lowell en Midge Ware.

Achterhaalde en daardoor amusant geworden onzin over Air Force-piloten die op een eiland stranden, dat geregeerd wordt door vreemde vrouwen, de laatste afstammelingen van de Druïden. Waarschuwing: geen inhoud!

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Midge Ware op televisie komt.

Reageer