Shimako Sato

Regisseur

Shimako Sato is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Eko Eko Azarak II

1996 | Horror, Fantasy

Japan 1996. Horror van Shimako Sato. Met o.a. Kimika Yoshino, Wataru Shihodo, Hideyo Amamoto en Chieko Shiratori.

Honderd jaar nadat de Saiga Clan een afgelegen bergdorp met zwarte magie van de aardbodem deed verdwijnen ontdekt een archeoloog het gemummificeerde lichaam van een vrouw op de plaats waar dit dorp ooit gevestigd was. Het is het lijk van de boze heks Kirie en door een zegel te verbreken komt ze terug tot leven. Ze weet wat haar te doen staat: het tienermeisje Misa Kuroi (Yoshino) doden dat, zonder dat ze het zelf weet, behept is met sterke magische krachten. Samen met Saiga (Shihodo), de enige overlevende van de slachting van destijds, moet het meisje de strijd aanbinden tegen de overmachtige heks. Sequel op WIZARD OF DARKNESS die vooral liefhebbers van Manga zal aanspreken. Evenals de originele film zijn het vooral de schitterende speciale effecten die het belangrijkste aantrekkingspunt vormen in dit verhaal over hekserij waarbij dimensies nog weinig rol spelen. Je vind dit onzin of je wordt er sterk door geboeid, er is geen tussenweg. Het scenario van Shamako Sato is gebaseerd op een stripverhaal van Shin'Ichi Koga. Fraaie fotografie van Shoei Sudo. Internationale titel: BIRTH OF THE WIZARD. Scope, Dolby Stereo SR.

Eko Eko Azaraku

1995 | Horror

Japan 1995. Horror van Shimako Sato. Met o.a. Kimika Yoshino, Miho Kanno, June Takagi en Kanori Kanomatsu.

Op de Seika Hogeschool in Tokyo gebeuren vreemde dingen. Een amateur-magi[KA3]er is ervan overtuigd dat die rare gebeurtenissen het gevolg zijn van iemands pogingen om de duivel op te roepen. De enige die hem gelooft is een nieuwe studente, Misa Kuroi (Yoshino) die zelf duidelijk behoorlijk onderlegd is in zwarte magie. De jongen ontdekt bovendien dat dood en vernieling Misa volgen van school tot school. De verfilming van een Japanse horror-stripserie uit de jaren 1950. Sato en haar scenarist Junki Takegami hebben het verhaal gemoderniseerd en door moderne dialogen en ruige sex toe te voegen het geschikt gemaakt voor de filmkijker van de jaren 1990. Daarnaast geven de rijke bruine tinten en de diepe schaduwen er een nostalgische sfeer aan. Voor de liefhebbers van excentrieke griezelfilms.

Tale of a Vampire

1992 | Horror

Japan/Verenigd Koninkrijk 1992. Horror van Shimako Sato. Met o.a. Julian Sands, Suzanna Hamilton, Kenneth Cranham, Marian Diamond en Michael Kenton.

VV.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Shimako Sato op televisie komt.

Reageer