Margherita Caruso

Acteur

Margherita Caruso is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Rainbow Drive

1990 | Thriller, Misdaad

Verenigde Staten 1990. Thriller van Bobby Roth. Met o.a. Peter Weller, Sela Ward, Bruce Weitz, David Caruso en James Laurenson.

Een smeris uit Hollywood doet onderzoek naar een meervoudige moord en doofpotaffaire in deze sensuele maar onbevredigende interpretatie van de roman van Roderick Thorp door Bill Phillips en Bennett Cohen tot scenario bewerkt. Gemaakt voor kabeltelevisie.

Il vangelo secondo Matteo

1964 | Drama, Experimenteel

Italië/Frankrijk 1964. Drama van Pier Paolo Pasolini. Met o.a. Enrique Irazoqui, Margherita Caruso, Suzanna Pasolini, Mario Socrate en Marcello Morante.

Het leven van Christus in zuivere cinéma vérité-stijl verteld door overtuigd marxist Pasolini, is sober en zonder de pracht en praal die men er graag in religieuze milieus aan toevoegt. De film is wel aan de lange kant en gecombineerd met de onopgesmukte productie, nogal saai en droog. Voor de rolbezetting koos de cineast voor amateurspelers, wat de echtheid van het geheel zeer ten goede komt. Christus wordt voorgesteld als een gedoemd revolutionair strijder en dat viel destijds geheel niet in goede aarde in kerkelijke kringen. De rel die hij ontlokte is vergelijkbaar met de ontsteltenis die jaren later volgde op de release van de overigens uitstekende rolprent THE LAST TEMPTATION OF CHRIST van Scorsese. In Amerika werd de film trouwens 7m ingekort. Ook al baseerde hij zijn score op thema's van Bach, Mozart en Prokofiev, toch hield componist Bacalov er een Oscarnominatie aan over. Ook bekend als THE GOSPEL ACCORDING TO ST. MATTHEW.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Margherita Caruso op televisie komt.

Reageer