Armando Moreno

Acteur

Armando Moreno is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

El Reflejo del alma

1958 | Drama

Spanje 1958. Drama van Maximo Guiseppe Alviani. Met o.a. Armando Moreno, María Piazzai en Maria Angela Gordano.

Een mijnwerker wiens gezicht bij een arbeidsongeval misvormd werd, is bang dat zijn verloofde hem afwijst als hij haar onder ogen komt. Een film met goede intenties, die echter gebrekkig gerealiseerd werd.

4 en la frontera

1957 | Avonturenfilm

Spanje 1957. Avonturenfilm van Antonio Santillán. Met o.a. Frank Latimore, Adriano Rimoldi, Armando Moreno, Danielle Godet en Juan de Landa.

Een kapitein van de Guardia Civil doet zich voor als dagloner om een einde te maken aan een net van wapenhandelaars. Een onopvallende film met een kosmopolitische rolverdeling.

Hospital de urgencia

1956 |

Spanje 1956. Antonio Santillán. Met o.a. Claude Godard, Armando Moreno, Daniel Clerice en Tony Leblanc.

Een film over de driehoeksverhouding tussen twee chirurgen en de jonge, hartstochtelijke echtgenote van de oudste van die twee. Een werkelijk zeer zwakke film.

El Ojo de cristal

1956 | Misdaad

Spanje 1956. Misdaad van Antonio Santillán. Met o.a. Carlos López Moctezuma, Armando Moreno, Beatriz Aguirre en Carolina Jiménez.

Het glazen oog dat bij toeval in handen komt van de zoon van een politie-inspecteur ontketent een officieel onderzoek. In deze zeer onopvallende film is nauwelijks aandacht besteed aan het volgen van het oorspronkelijke verhaal van William Irish.

La Pecadora

1954 | Drama

Spanje 1954. Drama van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Carmen de Lirio, Armando Moreno, Rafael Romero Marchent en Barta Barry.

Een lichtvaardige en welgestelde vrouw besluit de grond te verkopen waarop veel behoeftige families wonen. Een belachelijk sociaal melodrama, waarin slechts de persoonlijkheid van Carmen de Lirio een lichtpunt vormt.

Habitación para tres

1951 | Komedie

Spanje 1951. Komedie van Antonio Lara. Met o.a. Carolina Jiménez, Armando Moreno, José Luis Ozores en Manolo Gómez Bur.

In een provinciehoofdstad wordt door een vergissing dezelfde kamer zowel aan een pasgetrouwd paar, een jongeman als aan een vogelvrij verklaarde toegewezen. Een interessant intrigestuk, geschreven en geregisseerd door een toentertijd zeer beroemde Spaanse humorist, Antonio Lara.

2 vidas

1951 | Romantiek

Spanje 1951. Romantiek van Emilio Poveda. Met o.a. Patricia Morán, María Rivas en Armando Moreno.

Twee vrouwen staan elkaar naar het leven omdat ze op dezelfde man verliefd zijn. Uiterst slecht.

Gente sin importancia

1950 | Komedie

Spanje 1950. Komedie van José Ubieta. Met o.a. Mary Lamar, Armando Moreno en Pilar Muñoz.

Als hij in Madrid aankomt om te trouwen, komt de hoofdrolspeler erachter dat zijn verloofde met een andere man wil trouwen. Een tweederangs film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Armando Moreno op televisie komt.

Reageer