Susana Campos is acteur.
Er zijn 16 films gevonden.

La Dinamita está servida

1968 | Komedie

Spanje 1968. Komedie van Fernando Merino. Met o.a. Tony Leblanc, Alfredo Landa, Laura Valenzuela, Manolo Gómez Bur en María Silva.

De koning van een denkbeeldig Oosters land wil zijn vakantie in Spanje doorbrengen. Een zeer onevenwichtige komedie, waar alleen de uitzonderlijke charme van María Silva bovenuit steekt.

La vida privada de Fulano de Tal

1965 | Komedie

Spanje 1965. Komedie van José María Forn. Met o.a. Fernando Fernán-Gómez, Susana Campos, Guadalupe Muñoz Sampedro en Roberto Camardiel.

Op de eerste verjaardag van hun huwelijksdag voelt een man zich verplicht om zijn vrouw een dure ring te geven die hij in der haast gekocht heeft. De vrouw negeert het geschenk, zodat de man een dief inhuurt om het te stelen. Deze redelijke film is vrij goed uitgewerkt.

Rueda de sospechosos

1964 | Misdaad

Spanje 1964. Misdaad van Ramón Fernández. Met o.a. José Suárez, Susana Campos, Helga Liné en Roberto Camardiel.

Na een verjaardagsfeest wordt een rijke erfgename vermoordt. Een eerlijke poging om een intrige-film op te bouwen die echter door de gebrekkige kwaliteit van het script en van de regie de mist inging.

Crimen de doble filo

1964 | Misdaad

Spanje 1964. Misdaad van José Luis Borau. Met o.a. Carlos Estrada, Susana Campos, Antonio Casas en José María Prada.

Een mislukte pianist is getuige van een moord, maar zijn verlegenheid weerhoudt hem ervan om naar de politie te gaan. Desondanks wordt hij door onbekenden opgebeld die hem met de dood bedreigen. Ondanks de tekortkomingen, die de film zonder meer vertoont is dit één van de weinige Spaanse detective-films van niveau.

Una Tal Dulcinea

1963 | Komedie

Spanje 1963. Komedie van Rafael Salvia. Met o.a. Susana Campos, Juanjo Menéndez, César del Campo en Lina Morgan.

Een jonge getrouwde vrouw wil de liefde van haar man terugwinnen.Een afschuwelijk film.

Piedra de toque

1963 | Drama

Spanje 1963. Drama van Julio Buchs. Met o.a. Arturo Fernández, Susana Campos, Angela Bravo en Roberto Camardiel.

Een Spanjaard komt voor zijn werk in Guinea terecht, waar hij met tegenzin onder de negerbevolking moet leven. Eerste film van Julio Buchs, zonder enig belang.

La Boda

1963 | Drama

Argentinië/Spanje 1963. Drama van Lucas Demare. Met o.a. José Suárez, Graciela Borges, Susana Campos en José Guardiola.

Aangekomen in het dorp waar zijn broer werkt, wil een rijke emigrant trouwen met een meisje uit die plaats. De bewoners trachten dit echter te verhinderen. Liefde en zeden staan centraal in dit niet erg gelukkige drama.

Usted tiene ojos de mujer fatal

1962 | Komedie

Spanje 1962. Komedie van José María Elorrieta. Met o.a. Manolo Gómez Bur, Susana Campos, Virgilio Teixeira en María Silva.

Sergio bezit de succesformule om alle vrouwen te verleiden door te zeggen: 'U hebt de ogen van een fatale vrouw', waarmee hij onweerstaanbaar wordt. Het scenario is geïnspireerd op het gelijknamige roman van Jardiel Poncela. Al eerder in 1945 verfilmd.

Los Culpables

1962 | Misdaad

Spanje 1962. Misdaad van José María Forn. Met o.a. Susana Campos, Yves Massard, Tomás Blanco en Gerard Tichy.

Een man heeft besloten zijn eigen dood te ensceneren om onder een andere naam in Zwitserland een nieuw leven te beginnen. Dan echter blijkt hij echt dood te zijn. Een achtenswaardige film die echter op geen enkele wijze uitsteekt boven het oorspronkelijke theaterstuk.

Escuela de seductoras

1962 | Komedie

Spanje 1962. Komedie van Leon Klimowsky. Met o.a. Susana Campos, Marta Padován en Ismael Merlo.

Hoe je de man die je begeert moet verleiden, leren drie vriendinnen op een speciaal daarvoor opgerichte school...Een onbetekenende film.

Accidente 703

1962 | Drama

Spanje/Argentinië 1962. Drama van José María Forqué. Met o.a. Nuria Torray, Carlos Estrada, Susana Campos en José Luis Lopéz Vázquez.

Na een verkeersongeval kunnen de automobilisten die er getuige van waren niet zwijgen. Dit is één van de befaamdste films van José María Forqué.

Un Bruto para Patricia

1960 | Komedie

Spanje 1960. Komedie van Leon Klimowsky. Met o.a. José Suárez, Susana Campos, María Martín en José Luis Lopéz Vázquez.

Een jonge vrouw trouwt met een ter dood veroordeelde om zijn erfenis in de wacht te slepen. Op het laatste moment wordt echter ontdekt dat de pasgetrouwde jonge man onschuldig is... Het eeuwige middelmatige niveau van de Argentijn Klimowsky.

091, policial al habla

1960 |

Spanje 1960. José Maria Forque. Met o.a. Susana Campos, Tony Leblanc en Adolfo Marsillach.

Een jonge vrouw trouwt met een ter dood veroordeelde om zijn erfenis in de wacht te slepen. Op het laatste moment wordt echter ontdekt dat de pasgetrouwde jonge man onschuldig is... Het eeuwige middelmatige niveau van de Argentijn Klimowsky.

091 policía al habla

1960 | Misdaad

Spanje 1960. Misdaad van José María Forqué. Met o.a. Adolfo Marsillach, Tony Leblanc, Susana Campos, Manolo Gómez Bur en José Luis Lopéz Vázquez.

Het verhaal van een patrouillewagen van de Spaanse politie tijdens een willekeurige nachtdienst. Een onbetekenende loftuiting op de politie. Wel spelen goede acteurs mee in deze film.

Felipe Derblay

1959 | Romantiek

Spanje/Italië 1959. Romantiek van Anton Giulio Majano. Met o.a. Antonio Vilar, Susana Campos en Roberto Rey.

Een jonge grondbezitter is verliefd op de verloofde van een beroepsgokker. Niet de moeite waard om te onthouden.

Bombas para la paz

1958 | Komedie

Spanje 1958. Komedie van Antonio Román. Met o.a. Fernando Fernán-Gómez, Julia Martínez, Pepe Isbert en Susana Campos.

Een jonge chemicus erft van zijn overleden meester het geheim om een produkt te maken dat de oorlogszuchtige gedachten bij mensen doet verdwijnen. Een naïeve domme Spaanse komedie.