Bryan Greenberg

Acteur, Producer, Cameraman

Bryan Greenberg is acteur, producer en cameraman.
Er zijn 4 films gevonden.

A Short History of Decay

2014 | Drama

Verenigde Staten 2014. Drama van Michael Maren. Met o.a. Bryan Greenberg, Linda Lavin en Harris Yulin.

Een schrijvende dertiger uit Brooklyn brengt een bezoek aan zijn ouders in Florida; zijn moeder heeft alzheimer, zijn vader heeft net een beroerte gehad. Ondertussen heeft Nathan (Greenberg) ook allerlei eigen problemen, vooral op het gebied van de liefde. Speelfilmdebuut van voormalig schrijver Maren heeft een sympathieke cast die voor mooie familiemomenten zorgt. Ook leuk hoe het New Yorkse schrijverswereldje wordt neergezet in een café waar auteurs druk in de weer zijn met hun laptops: let op cameo's van schrijvers als Michael Cunningham en Jennifer Egan.

Restraining Order

1999 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten/Duitsland 1999. Actiefilm van Lee H. Katzin. Met o.a. Eric Roberts, Hannes Jaenicke, Tatjana Patitz, Dean Stockwell en Franc Luz.

TASHet scenario is van John Jarrell. Het camerawerk is van Bryan Greenberg.

Steel Sharks

1996 | Actiefilm

Verenigde Staten 1996. Actiefilm van Rodney McDonald. Met o.a. Gary Busey, Billy Dee Williams, Billy Warlock, Shaun Toub en Robert Miranda.

Deze benauwende film speelt zich af aan boord van een onderzee[KA3]er. Dr. Van Tassel (Livingston) zit er gevangen en moet bevrijd worden door het commandoteam uit de titel van de Amerikaanse marine. Niets meer en niets minder. Het scenario is van regisseur McDonald naar een verhaal van William C. Martell. Een onbenullige rolprent; wie kijkt heeft het bij het rechte eind als hij in Admiraal Tom Perry actieheld Williams herkent. Het camerawerk is van Bryan Greenberg. Stereo.

I Like to Hurt People

1985 | Sportfilm, Drama, Actiefilm

Verenigde Staten 1985. Sportfilm van Donald G. Jackson. Met o.a. Abdullah the Butcher, Denny Alberts, André the Giant, Little Atlas en Ox Baker.

VV.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bryan Greenberg op televisie komt.

Reageer