Ophelia Lovibond

Acteur

Ophelia Lovibond is acteur.
Er zijn 1 film en 1 serie gevonden.

Elementary

2012 | Televisieserie, Misdaad, Mysterie, Drama

Verenigde Staten 2012. Televisieserie van Robert Doherty. Met o.a. Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill en Ophelia Lovibond.

Lucy Liu en de Britse Jonny Lee Miller (Trainspotting) spelen de hoofdrol in deze hedendaagse versie van Sherlock Holmes, Elementary. Grootste verandering is dat het verhaal zich nu niet afspeelt in Londen, maar In New York. Dan is er de verrassing dat Watson ineens een vrouw is (Liu). Sherlock zelf zit onder de tatoeages en komt als de serie begint net uit de rehab - zeer modern allemaal en ‘t geeft de speurneus een vleugje cool. Een ding is niet veranderd: Sherlock is geniaal. Al weet hij ook niet álles. Zegt Watson: ‘hoe weet jij dat ik vroeger chirurg was?’ ‘Google,’ antwoordt Sherlock. ‘Not everything is deducable.’ Aardig, maar niet zo goed als de Britse serie Sherlock.

8 Minutes Idle

2012 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 2012. Komedie van Met o.a. Tom Hughes, Ophelia Lovibond, Paul Kaye, Antonia Thomas en Pippa Haywood.

Wanneer Dan (Hughes) door zijn moeder het huis uit wordt gezet, besluit hij dan maar op kantoor te gaan wonen. Met zijn roodharige kat. Dat leidt tot enigszins tamme grapjes rond gênante masturbeermomenten, klemmende wc-deuren en kantoorvissen. Komedie naar het boek van Matt Thorne is beslist sympathiek van opzet maar heeft zowel op het gebied van romantiek als humor net te weinig te bieden. Hoofdrolspeler Hughes was later te zien in de serie Victoria. Low-budgetfilm werd opgenomen in Bristol.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ophelia Lovibond op televisie komt.

Reageer