James H. Coburn IV

1961 Acteur

James H. Coburn IV (1961) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Madam

1993 | Drama, Erotiek

Verenigde Staten 1993. Drama van Nicholas Amendolare en Tzury Mimon. Met o.a. Sonny Landham, Joe Estevez, Britany McKrenna en James H. Coburn IV.

Deze film zou gebaseerd zijn op de achterklap en de roddel van een van de werkneemsters van Heidi Fleiss, de directrice van een escort-service in Hollywood met machtige klanten uit de filmwereld. De kijker wordt meegesleurd in een wereldje van seks, drugs en homoseksualiteit aan de hand van de belevenissen van een vrouwelijke investigative reporter, die het vak ingaat om echte ervaring voor haar artikelen op te doen. Ze raakt verstrikt in Heidi's machtige web. De prent kondigt heel wat sensatie aan, maar is niet meer dan één grote zeepbel.

Tusks

1988 | Thriller, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1988. Thriller van Tara Hawkins Moore. Met o.a. Lucy Gutteridge, John Rhys-Davies, Andrew Stevens, Julian Glover en Wendy Clifford.

Gutteridge die tijdens een bezoek aan Afrika als vrouw betrokken raakt bij een vete tussen een jachtopziener en een olifantenstroper. Wilde-dierenkunstenares Tara Hawkins Moore filmde dit melodrama in moeilijke omstandigheden in Zimbabwe en dat is goed te zien op het scherm. Acteur John Rhys-Davies mag zich erop beroemen mede-auteur van het scenario te zijn. Ook bekend als FIRE IN EDEN.

Tuxedo Warrior

1982 | Avonturenfilm, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1982. Avonturenfilm van Andrew Sinclair. Met o.a. John Wymann, Carol Royle, Holly Palance, James H. Coburn IV en John Terry.

Vlak voor de autonomie van de Engelse kolonie Rhodesië gaat ex-huursoldaat, thans bareigenaar Wymann met computerdeskundige Terry die in geldnood verkeert, en ooit zijn rivaal was in de liefde over Royle, op jacht naar een stel gestolen diamanten. Wie niet op de vele clichés en de dubieuze aspecten van het verhaal let, kan naar een actiefilm kijken, waarin menige rake klap wordt uitgedeeld en een fikse partij wordt gezopen. Regisseur Sinclair bewerkte het boek van Clifford Temlow, die zelf ook een rolletje heeft. Het camerawerk is van Walter Lassally en zijn landschapsopnamen zijn wellicht het positiefste bestanddeel van de prent. Ook bekend als THE AFRICAN RUN.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer James H. Coburn IV op televisie komt.

Reageer