Fabrizia Sacchi

Acteur

Fabrizia Sacchi is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

La prima cosa bella

2010 | Komedie, Drama

Italië 2010. Komedie van Paolo Virzì. Met o.a. Valerio Mastandrea, Micaela Ramazzotti, Stefania Sandrelli, Claudia Pandolfi en Marco Messeri.

Komisch drama van Paolo Virzi over boze zoon die na jaren terugkeert naar zijn stervende, onconventionele moeder.

L'avvocato delle donne IV

1996 | Drama

Italië/Duitsland 1996. Drama van Andrea Frazzi, Antonia Frazzi en Antonio Frazzi. Met o.a. Mariangela Melato, Rüdiger Joswig, Mareike Carrière, Caroline Salome en Lorenzo Gioielli.

De achttien-jarige Cinzia (Sacchi) beweert in de ondergrondse verkracht te zijn door een trio straatmuzikanten tijdens de spits. Tamelijk ongeloofwaardig, temeer het drietal via advocaat Reggi (Valgoy) die een notoire vrouwenhater is, laat weten over een waterdichte alibi te beschikken. Met behulp van video-opnames en het amulet van een der beklaagden, Vittorio Casorati (Zagaria), kan advocate Irene Salvi (Melato) de zaak bewijzen. In deze vierde aflevering van het zestal komen niet alleen Salvi`s ziekelijke zoon Lorenzo (Rodriguez) en aanklager Sandro Gruber (Joswig) dichter tot elkaar (via het internet!), maar ook Irene en Sandro als hij wegens het overlijden van zijn moeder naar Bolzano moet. Irene reist hem achterna en blijft een nachtje, terwijl aan de kijkers nu Sandro's Duits klinkende achternaam duidelijk is: Bolzano ligt in de Italiaanse Tirol, niet ver van de Oostenrijkse grens en de Brennerpas. Het scenario is voor deze keer van Marina Garroni, Giovanni Lombardo Radice en Ugo Liberatore. Het camerawerk is van Franco Lecca. Door zijn bijna onmogelijke uitgangspunt, aardiger dan de vorige aflevering.

Nessuno

1992 | Drama

Italië 1992. Drama van Francesco Calogero. Met o.a. Roberto De Francesco, Davide Bechini en Fabrizia Sacchi.

Op locatie op het schitterende Sicilië, het Italiaanse, toeristische eiland, waar echter ook volop geleden wordt en veel armoede heerst onder de plaatselijke bevolking. Het verhaal gaat over Nico, een jongen die zich Nessuno laat noemen, wat Niemand betekent. De arme knaap wil ontkomen aan het ellendige dagelijkse bestaan op Sicilië. Een fijnzinnige, geestige en ironische observatie van het eiland.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Fabrizia Sacchi op televisie komt.

Reageer