Barry Davis

Regisseur

Barry Davis is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Seperation

1990 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1990. Drama van Barry Davis. Met o.a. David Suchet en Rosanna Arquette.

Een Britse toneelschrijver begint, aanvankelijk via de telefoon, een verhouding met een Amerikaanse actrice, wanneer zij zijn enige succesverhaal als off-off-Broadwayproduktie wil opvoeren. David Suchet geeft een herhaling ten beste van zijn bekroonde theaterrol als de psychisch gestoorde schrijver en Rosanna Arquette komt in haar Britse tv-debuut overtuigend over als de kreupele actrice. De film leunt echter nog te dicht aan bij het oorspronkelijk voor het theater geschreven stuk van Tom Kempinski.

Oppenheimer

1981 | Drama, Biografie

Verenigd Koninkrijk 1981. Drama van Barry Davis. Met o.a. Sam Waterston, Jana Shelden, Bob Sherman, Garrick Hagon en Liza Ross.

Mini-serie in zeven delen. J. Robert Oppenheimer was een briljant geleerde die bekend zou worden als de vader van de atoombom die vervolgens tegen Japan zou worden gebruikt. Een goed gemaakt biografisch drama waarvoor Peter Prince het scenario schreef.

Brimstone & Treacle

1976 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1976. Drama van Barry Davis. Met o.a. Denholm Elliott, Michael Kitchen, Patricia Lawrence en Michelle Newell.

Het wrange tv-spel, geschreven door Dennis Potter, dat door de BBC in een vlaag van fatsoensverbijstering van 1976 tot 1987 op de plank bleef liggen. Ondertussen was er in 1982 een bioscoopversie uitgebracht. Het verhaal gaat over een nare jongeman die zich opdringt bij een ouder echtpaar met een invalide dochter, die hij tenslotte aanrandt. Je moet ervan houden. Typerend voor de auteur.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Barry Davis op televisie komt.

Reageer