Jeanne Baird

Acteur

Jeanne Baird is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Gay Deceivers

1969 | Komedie, Erotiek

Verenigde Staten 1969. Komedie van Bruce Kessler. Met o.a. Kevin Coughlin, Larry Casey, Brooke Bundy, Jo Ann Harris en Michael Greer.

Zoals de titel al aangeeft, doen twee vrienden zich voor als homoseksueel om de dienstplicht te ontlopen. De omstandigheden dwingen hen om deze maskerade ook in het burgerleven enige tijd voort te zetten. Een 97m durende misselijke grap ten koste van homo's; grotesk en niet weinig smakeloos. Vergeten. Ook bekend als FUCK THE ARMY.

Get Out of Town

1962 | Misdaad

Verenigde Staten 1962. Misdaad van Charles Davis. Met o.a. Douglas Wilson, Jeanne Baird, Marilyn O'Connor en Tony Louis.

Gekunsteld verslag over een vroegere gangster die terugkomt naar huis om de moordenaar van zijn broer op te sporen.

Drama Classics: The Review

1955 | Komedie, Actiefilm

Verenigde Staten 1955. Komedie van Harry Horner. Met o.a. David Niven, Joanne Woodward, Jeanne Baird, Alvin Greenman en Jack Scott.

Niven is een invloedrijk toneelrecensent, die een soms hatelijke pen hanteert. Zo voelt de jonge actrice Woodward zich erg geviseerd door zijn vernietigende kritiek op haar eerste belangrijke rol. Ze dringt bij hem binnen en bedreigt hem met een revolver. Niven is niet in het minste onder de indruk en zegt haar zonder omwegen dat ze niet in staat is het publiek te overtuigen. Ze bedenkt een sluw plan om zich te wreken. Leuke beschouwing over het belang van critici die er nogal scherp van langs krijgen in dit scenario van Herman J. Epstein. Niven is uitstekend, maar de jonge Woodward kan toch enkele scènes van hem stelen. Het slot is hilarisch goed. George E. Diskant fotografeerde. Niven was tevens producent.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jeanne Baird op televisie komt.

Reageer