Vaclav Helsus

Acteur

Vaclav Helsus is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Artus, Merlin a Prchlici

1995 | Komedie, Familiefilm

Tsjechië 1995. Komedie van Véra Plivová-Šimková, Drahomira Králova, Vera Plívová-Simková en Drahomíra Králová. Met o.a. Pavel Novy, Veronika Jeniková, Valerie Kaplanová, Magdalena Reifová en Rostislav Marek.

Rap gemaakte BEETHOVEN ('S SECOND)-kielzogvaarder met een vleugje Disney op z'n Tsjechisch. Grootmoeder laat op een gegeven moment een zwervende Dalmatische hond binnen, terwijl het gezin Prchlic er al een heeft: Artus. De beesten zijn gelukkig, ravotten en halen een boel overhoop, zodat besloten wordt dat de indringer, Merlin gedoopt, weer moet gaan, maar dan heeft de familie Prchlic buiten de waard gerekend met de schrandere dieren, die nog een leuke verrassing in petto hebben. Onschuldig en onschadelijk vermaak, waarnaar men kan kijken als men zich geen raad meer weet, maar waar eigenlijk niks aan. Het pretentieloze scenario is van Katerina Priscáková. Het camerawerk is van Antonin Holub.

Krakonoš a Lyžníci

1980 | Familiefilm, Avonturenfilm

Servië en Montenegro 1980. Familiefilm van Věra Plívova-Šimkova. Met o.a. Ondrej Havelka, Karel Heřmánek, Jiri Prymek, Karel Augusta en Jiri Zahajsky.

In een klein Tsjechisch dorpje had men tegen het einde van de 19e eeuw nog nooit iemand op skis gezien. De eerste skiër leek door de lucht te vliegen en werd door de dorpstong verbonden met de legendarische figuur uit de titel, maar de douane kwam er algauw achter dat ze te maken hadden met een nieuwe vorm van smokkelen. Een spannende jeugdfilm en de negende van de regisseur.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Vaclav Helsus op televisie komt.

Reageer