Olga Bisera

Acteur

Olga Bisera is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

6000 km. di paura

1978 | Avonturenfilm, Sportfilm

Italië 1978. Avonturenfilm van Albert Thomas. Met o.a. Marcel Bozzuffi, Eleonora Giorgi, Joe Dalessandro en Olga Bisera.

Dit wordt verondersteld een avonturenfilm te zijn, maar als je de natuuropnamen van de Afrikaanse steppen en de Kilimanjaro eraf laat, hou je niks over. Het is vast leuker om zo'n film te maken dan ernaar te kijken. Het flinterdunne gegeven is de moeite van het vertellen niet waard, maar voor wie het wil weten: het gaat over een wedstrijd.

Un sussurro nel buio

1976 | Horror, Thriller

Italië 1976. Horror van Marcello Aliprandi. Met o.a. John Phillip Law, Nathalie Delon, Joseph Cotten, Lucrezia Love en Olga Bisera.

Een jonge knul woont met zijn ouders in een villa even buiten Venetië. De eenzame jongen bedenkt een vriendje waarmee hij kan spelen, maar deze imaginaire figuur begint het hele gezin te terroriseren. Bij vlagen echt angstig en huiveringwekkend, maar het geheel is niet erg geslaagd.

Diario segreto da un carcere femminile

1973 | Misdaad, Erotiek, Drama

Italië 1973. Misdaad van Rino di Silvestro. Met o.a. Anita Strindberg, Eva Czemerys, Jenny Tamburi, Olga Bisera en Christina Gaioni.

Een geheim agente wordt in een vrouwengevangenis geplaatst om van een gedetineerde te weten te komen waar zich de heroïne-voorraad bevindt vóór de maffia die kan traceren. De misdaadintrige is een bijzakelijk alibi voor een sensationeel opgeblazen schildering van vrouwen achter de tralies, zo gewaagd als voor de ontstaansperiode in Italië maar mogelijk was. Veel geschreeuw en gedoe en een slecht einde om sociale bekommernis te suggereren.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Olga Bisera op televisie komt.

Reageer