Bruno Carotenuto

Acteur

Bruno Carotenuto is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Il Piombo e la carne

1964 | Western

Frankrijk/Spanje/Italië 1964. Western van Marino Girolami. Met o.a. Rod Cameron, Patricia Viterbo, Enio Girolami, Manolo Zarzo en Alfredo Mayo.

Één van de eerste spaghetti-westerns. Men nam een Amerikaanse westernacteur en ging er van uit dat het dan verder van zelf zou lopen. De film bewijst het tegendeel en kan het best zo snel mogelijk worden vergeten.

Gioventù di notte

1961 | Misdaad, Drama

Frankrijk/Italië 1961. Misdaad van Mario Sequi. Met o.a. Sami Frey, Tod Windsor, Christina Gaioni, Nadia Gray en Magali Noël.

Een nietsnut beraamt met een viertal vrienden een overval op een bioscoopeigenaar, die daarbij per ongeluk om het leven komt. Vier van de vijf worden gearresteerd, maar de vijfde geeft zich uit gewetensnood zelf aan. Dit vlot gemaakte melodrama legt meer accent op het amoureuze wel en wee van de jonge inbrekers dan op de misdaadintrige. De uitgebreide en sterke rolbezetting maakt de clichématigheid van de situaties en personages toch nog tamelijk bezienswaardig.

Mattino di primavera

1957 | Komedie, Familiefilm

Italië/Frankrijk 1957. Komedie van Giacinto Solito. Met o.a. Clara Marcaccini, Bruno Carotenuto, Memmo Carotenuto, Andrea Checchi en Giulietta Di Riso.

Een doorsnee, tamelijk voorspelbare, lichte komedie over een jongeman en een meisje die te laat op school komen, omdat er elders iets leukers te doen was. De conciërge laat hen er niet meer in. Samen brengen ze de dag door en zwerven wat door Rome. Dan huurt de jongeman een scooter en gaan ze naar de badplaats Ostia. Geleidelijk aan, als de dag vordert, worden de twee verliefd op elkaar. Uiteindelijk moeten ze weer terug naar huis om hun respectievelijke ouders weer met een goede verklaring onder ogen te komen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bruno Carotenuto op televisie komt.

Reageer