Li Wenhua

Regisseur

Li Wenhua is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Xue lei quin chou

1990 | Drama, Actiefilm

Hongkong SAR van China 1990. Drama van Li Wenhua. Met o.a. Yu Rongguang, Chen Xiaoyi, Bao Laifu, Han Shanxu en Chen Kaiming.

Na als kleuters twintig jaar van elkaar gescheiden te zijn geweest komen twee tweelingbroers tegenover elkaar te staan: de een is een robuuste opstandelingenleider en de ander de lijfwacht van de man - inmiddels een generaal - die hun vader doodde. De rebel komt de vader wreken. Aanvankelijk weten ze van elkaar niet dat ze broers zijn, maar de moordenaar ontloopt zijn straf niet en de gebroeders worden herenigd. Kleurrijk drama dat gesitueerd is rond 1935.

Xe lei quin chou

1990 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1990. Actiefilm van Li Wenhua. Met o.a. Yu Rongguang, Bao Laifu en Chen Xiaoyi.

Zuid-China, 1911. De Mantsjoe-dynastie lijkt op zijn laatste benen te lopen en verschillende revolutionairen doen hun best om het regime omver te werpen. Yue Sheng is een van hen, maar hij komt om het leven, waarna zijn vrouw met een van hun tweelingzonen op de vlucht slaat. Twintig jaar later is deze zoon vastbesloten om de moordenaar van zijn vader te doden, maar hij krijgt te maken met een tegenstander die eigenlijk een bloedverwant is

Leihen

1979 |

China 1979. Li Wenhua. Met o.a. Li Rentang, Fang Hui, Xie Fang en Xu Fuyin.

Na de val van de bende van vier komt Zhu Keshi als nieuwe partijsecretaris in het district Jin. De vroegere secretaris pleegde zelfmoord, hierdoor kwam er echter geen einde aan het wanbeheer. Zhu gaat nu op zoek naar de verantwoordelijken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Li Wenhua op televisie komt.

Reageer