Andrew Hasse is editor.
Er zijn 3 films gevonden.

The Clovehitch Killer

2018 | Drama, Horror, Mysterie

Verenigde Staten 2018. Drama van Duncan Skiles. Met o.a. Charlie Plummer, Dylan McDermott en Samantha Mathis.

Tyler is een keurige tiener en zijn vader Don een gerespecteerd inwoner van een rustig dorp in Kentucky. Tien jaar eerder heeft een seriemoordenaar enkele vrouwen op brute wijze vermoord. In de schuur vindt Tyler verontrustende foto's die mogelijk verband houden met de moorden.

Creative Control

2015 | Drama

Verenigde Staten 2015. Drama van Benjamin Dickinson. Met o.a. Benjamin Dickinson, Nora Zehetner, Dan Gill, Alexia Rasmussen en Reggie Watts.

Parodie op het hipstermilieu waarin reclameman David de greep op de realiteit verliest door een nieuwe augmented-reality bril.

Cop Car

2015 | Thriller, Misdaad

Verenigde Staten 2015. Thriller van Jon Watts. Met o.a. Kevin Bacon, James Freedson-Jackson, Hays Wellford, Camryn Manheim en Shea Whigham.

‘Piemel, tieten...’ Deze spannende thriller begint met twee jongetjes die vieze woorden uitwisselen op de prairie van Colorado. Even later gaan ze ervandoor met een verlaten politieauto. Kattenkwaad? Niet volgens sheriff Kretzer (Bacon, uitgerust met handlebar-snorretje op een uitgemergeld drugshoofd). Tijd voor drie kwartier achtervolging in een geconfisqueerde pick-uptruck, met een zwetende sheriff op de hieltjes van twee spitsvondige vlegels. Flarden van genialiteit vliegen de kijker om de oren in scènes waarin zowel de kinderen als de sheriff af en toe de knoppen omgooien. Hoogstaande eenvoud.