Carmen Elías is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Puente de Varsovia

1989 | Drama

Spanje 1989. Drama van Pere Portabella. Met o.a. Jordi Dauder, Carmen Elías, Francisco Guijar en Ona Planas.

De vriendschap tussen drie personen met verschillende beroepen en gedeelde liefdesrelaties, wordt verbroken door een onverwachte gebeurtenis: een bemanningslid van een onderzeeër wordt dood aangetroffen in een afgebrand bos. Deze film is moeilijk te doorgronden, pedant en met zichzelfingenomen hetgeen kenmerkend is voor de experimentele filmkunst van de maker, de Catalaanse cineast en politicus Pere Portabella.

Demasiado viejo para morir joven

1988 | Drama

Spanje 1988. Drama van Isabel Coixet. Met o.a. Gerardo Arenas, Emma Suárez, Emilio Laín en Carmen Elías.

In een nachtelijk en vijandig Barcelona proberen drie vrienden zich een weg te banen, terwijl zij zichzelf leren kennen. Het eerste werk van deze Catalaanse regisseuse; er zitten nogal wat gaten in de inhoud.

Puzzle

1986 | Thriller

Spanje 1986. Thriller van José Luis Comerón en José Luis Comeron. Met o.a. Patxi Andión, Carmen Elías, Héctor Alterio, Antonio Banderas en Joan Miralles.

Twee vroegere collega's besluiten, samen met een man van laag allooi, een overval te plegen om hun economische situatie te verbeteren. Een goedbedoelde thriller, die mislukt is door de slechte dialogen en de zwakke vertolking.

Stico

1985 | Drama

Spanje 1985. Drama van Jaime De Armiñán. Met o.a. Fernando Fernán Gómez, Agustín González, Carmen Elías en Amparo Baró.

Een voormalig professor in de rechten met ernstige financi[KA3]ele problemen besluit zijn moeilijkheden op te lossen door zich als slaaf aan te bieden aan een van zijn ex-studenten. Interessante film van Armi[KA6]n[KA1]an, bekroond met de Zilveren Beer voor de beste hoofdrol (Fernando Fernán-Gómez) tijdens het Festival van Berlijn. Verder uitstekend camerawerk van de befaamde Teo Escamilla.

Dos mejor que uno

1984 | Komedie

Spanje 1984. Komedie van Angel Llorente. Met o.a. José Sacristán, Antonio Resines, Carmen Elías, Agustín González en Rafaela Aparicio.

Twee vrienden, verliefd op dezelfde vrouw, beginnen gezamenlijk een project met de mensen uit de buurt... Een zeer slechte komedie, waarin het rampzalige spel van Antonio Resines sterk afsteekt tegen dat van de andere acteurs.

Atrapado

1983 | Drama

Spanje 1983. Drama van Raúl Contel. Met o.a. Charo López, Pep Muñoz en Carmen Elías.

Een getrouwde jongeman laat zich opnemen in een kliniek vanwege impotentie. Na enige tijd bemerkt hij dat zijn vrouw een relatie heeft aangeknoopt met de arts die hem behandelt. Dit is een mislukt drama over jalouzie. De fotogenieke Charo López maakt het geheel een beetje goed.

Entre paréntesis

1982 | Drama

Spanje 1982. Drama van Simón Fábregas. Met o.a. Eusebio Poncela, Victoria Abril, Carlos Velat, Carmen Elías en Lynn Enderson.

Het verhaal van twee bevriende echtparen. Een van de grootste mislukkingen in de Spaanse cinema.

Crónica de un instante

1980 | Drama

Spanje 1980. Drama van José Antonio Pangua. Met o.a. Joaquín Kremel, Carmen Elías, Mamen del Valle en Pep Munné.

Het dagelijks leven van een student aan een Madrileense Universiteit van dat moment. Een vanaf het begin tot het eind mislukte film.