Bridget White is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Oliver's Ghost

2011 |

Verenigde Staten 2011. David S. Cass sr. Met o.a. Martin Mull, Cameron Daddo, Bridget White, Daniela Bobadilla en Rhea Perlman.

Elfjarige Oliver (Stargel, onderscheiden met een Young Artists Award) is juist met zijn familie vanuit de grote stad naar het platteland verhuisd, wanneer hij op zolder een geest ontdekt die er niet over piekert te vertrekken: Clive (Mull) is de voormalige eigenaar van het huis en draagt een groot verdriet bij zich. Misschien kunnen Oliver en Clive elkaar helpen. Hallmark-familiedrama heeft wat spannende momenten met verdwijntrucs, maar blinkt bovenal uit in braafheid. Com├ędienne Rhea Perlman (Cheers) heeft een bijrol als sympathieke boekverkoopster.

Childhood's End

1996 | Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten 1996. Familiefilm van Jeff Lipsky. Met o.a. Cameron Ford, Heather Gottlieb, Sam Trammell, Colleen Werthmann en Bridget White.

Onafhankelijk gedraaide, kleine maar dappere film over de verwarrende gevoelens van de jeugd, die gaat uitvliegen. Sommigen zijn er rijp voor anderen weer niet. Greg (Trammell) ziet er goed uit en kan best meisjes krijgen, maar hij gaat het proberen met de vriendin van zijn moeder, Evelyn (Ford). Rebecca (Gottlieb) is een verlegen tiener en vindt wat Greg doet, gek. Ze schrijft hem een weerzinwekkende brief, waardoor Greg uit het lood slaat en zij in de armen valt van Denise, de dochter van Evelyn. Alles scherp geobserveerd door Lipsky, die zijn eigen scenrio schreef en cameraman (vrouw) Victoria Ford.