Danny Perkin

Acteur

Danny Perkin is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

To My Daughter With Love

1994 | Drama

Verenigde Staten 1994. Drama van Kevin Hooks. Met o.a. Ricky Schroder, Linda Gray, Lawrence Pressman, Ashley Malinger en Megan Gallivan.

Joey Cutter (Schroder) is een slecht betaalde timmerman wiens vrouw Alice (Gallivan) moet bijwerken om de opvoeding van hun dochter Emily (Malinger) te kunnen bekostigen. Joey's nederige bestaan wordt volkomen door elkaar gegooid als zijn vrouw plotseling overlijdt en hij zijn dochter dreigt te verliezen. Bovendien raakt hij ook zijn baan nog kwijt. Hij stemt erin toe dat zijn schoonouders de zorg voor Emily op zich nemen, ervan uitgaand dat zij haar een beter leven kunnen bieden. Hij gaat haar echter al gauw missen en probeert het kind weer onder zijn hoede te krijgen. Dit is een uiterst intelligente, door Hooks knap geregisseerde film, met eersteklas acteerprestaties. Het uitstekende scenario van Michael de Guzman, de ingehouden fotografie van Christopher Taylor en de troostende muziek van Branford Marsalis completeren het geheel.

The Devil's Keep

1993 | Actiefilm

Verenigde Staten 1993. Actiefilm van Don Gronquist. Met o.a. Danny Perkin en Gathering Marbet.

Een verborgen schat van de nazi's zorgt ervoor dat een aantal gelukszoekers, de CIA en neo-nazi's inbegrepen de halve wereld afreizen. Hun speurtocht eindigt - geheel verrassingsloos - in Oostenrijk. Een afgekloven thema, slecht uitgewerkt, is het magere excuus voor een z.g. actiefilm vol spanning en sensatie. Wie het niet gelooft, moet het zelf maar weten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Danny Perkin op televisie komt.

Reageer