Edith Schneider

Acteur

Edith Schneider is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Of Pure Blood

1986 | Sciencefiction, Drama

Verenigde Staten 1986. Sciencefiction van Joseph Sargent. Met o.a. Lee Remick, Patrick McGoohan, Gottfried John, Edith Schneider en Richard Munch.

Een casting-director uit New York gaat naar Duitsland om meer te weten te komen over de gewelddadige dood van haar zoon. Zij stuit op een spoor dat teruggaat naar de organisatie Lebensborn, een mensenfokprogramma van de nazi's. Remick is geweldig in dit fascinerende melodrama. Er lopen echter wat te veel standaard- typetjes rond. 'Naar aanleiding van' het boek van Marc Hillel en Clarisse Henry.

The Quiller Memorandum

1966 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1966. Thriller van Michael Anderson. Met o.a. George Segal, Alec Guinness, Senta Berger, George Sanders en Robert Helpmann.

Goed Harold Pinter-scenario over een Amerikaanse geheim-agent die een neo-nazibeweging natrekt in hedendaags Berlijn. Gebaseerd op de roman van Elleston Trevor (die de pseudoniem Adam Hall gebruikt) The Berlin Memorandum. Camerawerk van Erwin Hillier. Panavision.

Finale

1948 | Drama, Muziek, Familiefilm

Duitsland 1948. Drama van Ulrich Erfurth. Met o.a. Peter Schütte, Edith Schneider, Hedwig Schmitz, Leopold von Ledebur en Willy Fritsch.

De film vertelt het tragische verhaal van een pianist, die door een verwonding in de oorlog niet meer piano kan spelen. Zijn levensgeluk en familie dreigen kapot te gaan aan dit lot. Hoewel op een opmerkelijke manier in scène gezet, faalt het drama uiteindelijk door zijn sentimentaliteit.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Edith Schneider op televisie komt.

Reageer