Luis G. Barreiro

Acteur

Luis G. Barreiro is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

La Obligación de asesinar

1937 | Komedie, Mysterie

Mexico 1937. Komedie van Antonio Belu. Met o.a. Leopoldo Ortín, Juan José Martínez Casado, Luis G. Barreiro en Alicia Ortiz.

Enkele mensen die in een woning zitten opgesloten, worden verdacht van de moord op een arts, maar ook onder hen zijn er die zullen sterven. Tamelijk flauw met af en toe een uitschieter. Het opmerkelijkst was dat, tijdens de vertoning, de film werd onderbroken en er een bord verscheen dat het publiek opriep de dader aan te wijzen.

La Honradez es un estorbo

1937 | Komedie

Mexico 1937. Komedie van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Leopoldo Ortín, Gloria Morel, Luis G. Barreiro en Sara García.

Een eerlijke kantoorbediende ziet hoe zijn zwager hem van het ene op het andere moment zijn baan afpakt. Gemaakt met gebrek aan vakmanschap; de overtuiging wordt door de regie niet altijd tot uitdrukking gebracht.

Todo un hombre

1935 | Komedie

Mexico 1935. Komedie van Ramón Peón. Met o.a. Raúl Talán, María Luisa Zea, Luis G. Barreiro en Alberto Martí.

Een bescheiden komedie waarin de toen zeer populaire bokser Talán de hoofdrol speelt. Niets bijzonders.

El Rayo de Sinaloa

1935 | Avonturenfilm

Mexico 1935. Avonturenfilm van Julián S. González. Met o.a. Antonio R. Frausto, Amparo Arozamena, Raúl de Landa en Luis G. Barreiro.

Een man die ten onrechte van diefstal wordt beschuldigd, richt een bende op die de rijken berooft om de armen te helpen. Gebaseerd op de lotgevallen van de legendarische bandiet Bernal. Naïeve film, maar goed en levendig geregisseerd.

La Isla maldita

1934 | Avonturenfilm

Mexico 1934. Avonturenfilm van Boris Maicon. Met o.a. Luis G. Barreiro, Mario Tenorio, Carmen Torreblanca en José Eduardo Pérez.

Een jong paar dat in de gevangenis is getrouwd, ontsnapt in gezelschap van nog drie gevangenen. Ze komen op een eiland terecht waar ze een schat ontdekken. Een avonturenfilm van geen enkel belang.

El Prisionero trece

1933 | Drama

Mexico 1933. Drama van Fernando de Fuentes. Met o.a. Alfredo del Diestro, Luis G. Barreiro, Adela Sequeyro en Arturo Campoamor.

Een alcoholist ziet hoe, door zijn toedoen, zijn zoon wordt gefusilleerd. Uiteindelijk realiseert hij zich dat alles een boze droom is geweest. Een beschaafd drama dat zich afspeelt tijdens de Revolutie. Het eerste succes van deze regisseur.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Luis G. Barreiro op televisie komt.

Reageer