Marc Price

Acteur

Marc Price is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Little Devils: The Birth

1993 | Horror, Familiefilm

Verenigde Staten 1993. Horror van George Pavlou. Met o.a. Marc Price, Stella Stevens, Nancy Valen, Russ Tamblyn en Wayne McNamara.

Lionel, een jonge archeoloog (McNamara) raakt bedolven door een laag modder als hij in een grafkelder een tombe uitgraaft, waar hij een aantal kleine middeleeuwse beeldjes van de duivel ontdekt. Wat hij niet weet, is dat het slijk dat hij over zich heen kreeg, het overblijfsel was van de duivel die daar eeuwen lang gevangen was gehouden. Nu is hij een willoos instrument geworden van Satan.

Killer Tomatoes Eat France!

1992 | Horror

Verenigde Staten 1992. Horror van John De Bello. Met o.a. Marc Price, John Astin, Angela Visser, Steve Lundquist en Rick Rockwell.

Het derde vervolg op ATTACK OF THE KILLER TOMATOES voegt een verandering in de enscenering aan de satirische formule toe, maar dat is niet genoeg voor een echte opknapbeurt. Bovendien gaan een paar hele leuke grappen verloren. Deze keer heeft de boosaardige professor John Astin het plan om Frankrijk te veroveren met zijn vijandelijke plantaardige creaties, wat tot parodie├źn leidt op onder meer The Man in the Iron Mask van Dumas. De dodelijke tomaten hebben nu gezichten, nageaapt van een KILLER TOMATOES-tekenfilm voor tv. Leading-lady Visser was vroeger een Miss Universe.

Class Cruise

1989 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1989. Komedie van Oz Scott. Met o.a. Billy Warlock, Michael DeLuise, Brooke Theis, Andrea Elson en Richard Moll.

Sam McBride (Warlock) en Boz Crenshaw (DeLuise) zitten op een doodgewone high school. Ze worden uitgekozen om in de zomervakantie een tijdje door te brengen op een fraai jacht, waar de rest van `bemanning` gevormd wordt de kinderen van rijke ouders. Het ballenvolkje dat dure scholen bezoekt, beschouwt hen als vreemde eenden in de bijt en wil het povere duo zo snel mogelijk lozen. Ze bedenken van alles om het tweetal voortdurend op hun bek te laten gaan. Niemand kan echter verhinderen dat Kim (Theiss) op Sam valt en dat Staci Poston (Elson) het goed kan vinden met Boz. Het voorspelbare scenario van Steven Long Mitchell en Craig W. Van Sickle maakt gretig gebruik van de clich[KA1]es van de talloze films met een sterk vergelijkbaar onderwerp. De hoofdrollen zijn redelijk sympathiek en dat maakt deze onbenullige film voor novicen (voornamelijk tieners die nog nat achter de oren zijn) toch een prettige kijkervaring.

Winners Take All

1986 | Sportfilm, Drama

Verenigde Staten 1986. Sportfilm van Fritz Kiersch. Met o.a. Don Michael Paul, Kathleen York, Robert Krantz, Deborah Richter en Peter DeLuise.

Een driehoeksverhouding binnen de kringen van een motorrijdersgang en hun duivels gevaarlijke supercross-sport. Interessante milieuschets en karaktertyperingen. Onderhoudend voor liefhebbers. Ook bekend als SUPERCROSS.

Trick or Treat

1986 | Horror, Muziek

Verenigde Staten 1986. Horror van Charles M. Smith en Charles Smith. Met o.a. Marc Price, Tony Fields, Lisa Orgolini, Doug Savant en Gene Simmons.

Demonische hard-rock van een omgekomen idool inspireert een fan tot wraak op zijn macho-schoolgenoten, maar het loopt wat uit de hand en uit de klankkasten. Verwilderde muziek van de groep Fastway. Met Gene Simmons, de bassist van de hard-rockgroep 'Kiss' in de rol van 'Nuke'. Regisseur Smith, die met deze film zijn debuut maakte, is zelf nog even te zien als een leraar van een middelbare school. Een speciale gastrol van ex-Black Sabbath Ozzy Osbourne helpt de film geen stap verder.

Combat High

1986 | Komedie

Verenigde Staten 1986. Komedie van Neal Israel. Met o.a. Keith Gordon, Wally Ward, George Clooney, Dana Hill en Robert Culp.

Kinderlijke klucht over een stel deugnieten van tieners op een militaire academie. Van de regisseur van POLICE ACADEMY. Het camerawerk is van Steve Yaconelli. Ook bekend als COMBAT ACADEMY.

The Zoo Gang

1984 | Komedie, Actiefilm, Muziek, Familiefilm

Verenigde Staten 1984. Komedie van Pat Densham en John Watson. Met o.a. Eric Gurry, Jackie Earl Haley, Ben Vereen, Tiffany Helm en Jason Galrick.

Een stel tieners knappen een oude nachtclub op en krijgen het aan de stok met het tuig uit de buurt. Een stompzinnige komedie van het PORKY'S-soort, die nog enigszins gered wordt door het goede spel van zowel de jeugdige als meer ervaren leden van de crew. Scenario van de regisseur en John Watson.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marc Price op televisie komt.

Reageer