Luigi Almirante

Acteur

Luigi Almirante is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Miss Italia

1950 | Komedie

Italië 1950. Komedie van Duilio Coletti. Met o.a. Gina Lollobrigida, Richard Ney, Constance Dowling, Carlo Campanini en Luigi Almirante.

Een meisje wordt door haar vader opgegeven voor een nationale miss-verkiezing. Ze wint de titel, maar verkiest liefde boven roem. Deze simpele, romantische komedie met wat sociale ondertonen corrigeert de werkelijkheid: Lollobrigida werd in 1947 bij de Miss Itali[KA3]e-verkiezing derde (achter Lucia Bosé en Eleonora Rossi-Drago).

Il cappello da prete

1943 | Drama

Italië 1943. Drama van Ferdinando Maria Poggioli. Met o.a. Rolando Lupi, Lída Baarová en Luigi Almirante.

Tragisch verhaal over het menselijk geweten, waarin de acteurs zichzelf overtreffen. De baron van Santafosca, laatste telg uit een aan lager wal geraakt geslacht, vermoordt een opdringerige priester bij wie hij in het krijt stond. Spijt en angst voor ontdekking achtervolgen hem tot hij er krankzinnig van wordt.

Batticuore

1939 | Romantiek, Familiefilm

Italië 1939. Romantiek van Mario Camerini. Met o.a. Assia Noris, John Lodge en Luigi Almirante.

Een heerlijke romantische komedie voor het hele gezin, met figuren waar je van kunt houden, al is de film zelf niet buitengewoon opvallend. Het verhaal gaat over een dievegge die verliefd wordt en trouwt met de dominee die ze had beroofd.

Darò un millione

1935 | Komedie

Italië 1935. Komedie van Mario Camerini. Met o.a. Vittorio De Sica, Assia Norris, Luigi Almirante, Franco Coop en Cesare Zopetti.

Het gerucht dat een excentrieke miljonair zich heeft vermomd als berooide zwerver leidt tot een epidemie van baatzuchtige liefdadigheid tegen de minderbedeelden. Deze amusante komedie in revue-achtige stilering schoot Mussolini in het verkeerde keelgat, omdat hij het bestaan van armoede van het witte doek wilde houden, maar het internationale succes was zó groot dat Hollywood een nieuwe versie maakte, getiteld I'LL GIVE A MILLION.

O la borsa o la vita

1933 | Komedie

Italië 1933. Komedie van Carlo Ludovico Bragaglia. Met o.a. Sergio Tofano en Luigi Almirante.

Middelmatige, zwarte komedie met een paar grappige momenten. Een man is financieel geruïneerd door de ineenstorting van de effectenbeurs en doet een zelfmoordpoging. Uiteindelijk sluit hij zich aan bij een groepje vermeende anarchisten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Luigi Almirante op televisie komt.

Reageer