Antonio Hernández: regie, cast en scenario.
Er zijn 4 films gevonden.

En la ciudad sin limites

2002 | Drama, Thriller

Spanje​/​​Argentinië 2002. Drama van Antonio Hernandez en Antonio Hernández. Met o.a. Leonardo Sbaraglia, Fernando Fernán Gómez, Adriana Ozores, Geraldine Chaplin en Mónica Estarreado.

Zoon gaat op onderzoek, eerst in Frankrijk, dan in Spanje, en ontdekt in de trage mix van thriller en drama dat er in de geschiedenis van zijn familie een geheim verborgen ligt. Maar in de dik aangezette regie van Antonio Hernández wil dat geheim niet erg fascinerend worden.

Lisboa

1999 | Thriller, Drama

Spanje​/​​Argentinië 1999. Thriller van Antonio Hernández. Met o.a. Carmen Maura, Sergi López, Federico Luppi, Antonio Birabent en Laia Marull.

Het is altijd geboeid kijken naar Carmen Maura in een nerveuze vrouwenrol. Op haar best is ze misschien in Almodóvars Women on the Verge of a Nervous Breakdown, maar ook in diens Volver (2006) heeft ze het als geest prettig op haar heupen. In Lisboa van regisseur Hernández speelt Maura de elegant geklede en gespannen ogende Berta. Ze moet naar Lissabon en vraagt of ze mee kan rijden met Joao, vertegenwoordiger in porno- en muziekcassettes. Voorlopig staat ze nog op een pleisterplaats bij Madrid. Is ze op de vlucht? Wie de moeite neemt om het trage eerste half uur van de film uit te zitten, krijgt een spannende roadmovie met bizarre personages voorgeschoteld.

Apaga y vámonos

1980 | Drama

Spanje 1980. Drama van Antonio Hernández. Met o.a. Antonio Hernández, Virginia Mataix, José María Muñoz, Laura Cepeda en Fernando Fernán-Gómez.

Een excentrieke jongeling probeert te vluchten naar een geheimzinnige plaats. Daarbij komt zijn vader om het leven. Een vreemde, weinig overtuigende film.

F.E.N.

1979 | Drama

Spanje 1979. Drama van Antonio Hernández. Met o.a. Héctor Alterio, José Luis Lopéz Vázquez, Joaquín Hinojosa en Laura Cepeda.

Twee oud-leerlingen van een katholieke school keren terug tijdens een vakantie, met het voornemen hun vroegere leraren op dezelfde kwetsende wijze te bejegenen als zij hebben moeten dulden. Een interessant idee voor een boeiende, gedenkwaardige film, eveneens goed vertolkt.