Christian García

Componist

Christian García is componist.
Er zijn 2 films gevonden.

Du bruit dans la tête

2008 | Drama

Zwitserland/Duitsland 2008. Drama van Vincent Pluss. Met o.a. Céline Bolomey, Gabriel Bonnefoy, Frédéric Landenberg en François Nadin.

Wanneer in sociaalrealistische drama's met nullijnbudget de wiebelende handcamera welhaast in de neuzen van neuzelende acteurs peutert, zien festivalprogrammeurs en kritiki dat nog wel eens voor belangwekkende cinema aan. Ziehier een dergelijk artistiek ongeval. Zwitserse Laura (Bolomey) keert uit Québec naar Genève terug, duikelt dakloze Simon (Bonnefoy) op en maakt hem tot haar projectje. De lamme helpt de blinde, want Laura hoort stemmen in haar warhoofd. Twee nondescripte probleemfiguren in een stuurloos psychodrama dat ook visueel alle zeilen bijzet om vooral niemand te plezieren: een avondje Emmenthaler-kaasfondue is voorwaar een aangenamere tijdsbesteding.

Hotel Very Welcome

2007 | Komedie

Duitsland 2007. Komedie van Sonja Heiss. Met o.a. Ricky Champ, Eva Löbau, Gareth Llewelyn, Chris O'Dowd en Svenja Steinfelder.

Op verschillende locaties in Azië worstelen vijf westerse reizigers met taalproblemen, hun eigen exotische verwachtingen, maar misschien bovenal met zichzelf. Hun vakantie in Thailand verloopt niet helemaal zoals bedoeld voor twee Britten (Ricky Champ en Gareth Llewelyn), een jonge Duitse komt vast te zitten in Bangkok en een Ier sluit zich in India aan bij een groepje hippies. Regisseuse Sonja Heiss, vers van de Filmacademie in München en zelf een ervaren backpacker, schetst op vermakelijke, lichte toon de gangbare westerse blik op het oosterse continent én de illusies van menig globetrotter. Heiss: 'Reizen is vaak een wanhopige poging ver van huis gelukkig te zijn.'

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christian García op televisie komt.

Reageer