Lawrence D. Foldes is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Social Suicide

1994 | Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten 1994. Familiefilm van Lawrence D. Foldes. Met o.a. Shannon Sturges, Bobbie Breese, Dan Cashman, Peter Anthony Elliott en Trini López.

De knappe Kim Sterling (Sturges) komt uit een goed nest. Ze wil naar het jaarlijkse schoolbal met een spetter, Tom Garcia (Elliott). Haar moeder probeert op alle mogelijke manieren dit te verijdelen, want Tom is een Latino en die hebben in het land van de onbegrensde mogelijkheden maar weinig toekomst. Flauwe komedie die iedere cliché uit het boek dankbaar gebruikt om een speelduur van bijna twee uur vol te maken. Het oppervlakkige scenario is van Elisa J. Charhouas en regisseur Foldes.

Nightforce

1987 | Actiefilm

Verenigde Staten 1987. Actiefilm van Lawrence D. Foldes en Lawrence Foldes. Met o.a. Linda Blair, James Van Patten, Richard Lynch, Chad McQueen en Dean R. Miller.

Een slijmerige actiefilm waarin Blair met een stel jongeren een commando-aanval gaat uitvoeren in Midden-Amerika om de ontvoerde dochter van een Amerikaanse senator te bevrijden. Perfect stuntwerk en het uiterlijk van Udy maken nog iets goed.

Young Warriors

1983 | Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1983. Thriller van Lawrence D. Foldes en Lawrence Foldes. Met o.a. Ernest Borgnine, Richard Roundtree, Linda Day George, James Van Patten en Anne Lockhart.

Een opgeblazen melodrama waarin Van Patten samen met zijn schoolkameraadjes het recht in eigen hand neemt, om de verkrachting van en de moord op zijn zus te wreken. Tja, voor wie enthousiast was over DEATH WISH 2...

The Great Skycopter Rescue

1975 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1975. Avonturenfilm van Lawrence D. Foldes. Met o.a. Terry Michos, Aldo Ray, William Marshall, Alex Mann en Paul Tanashian.

Ex-discjockey Jimmy Jett en zijn vriend Will schieten met een zelfgemaakte helicopter te hulp als hun stad wordt bedreigd door Hells Angels en een malafide oliemagnaat. Flauwe opeenstapeling van nauwelijks onderhoudende luchtplaatjes.