William Steis

Acteur

William Steis is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Expendables

1988 | Actiefilm, Oorlogsfilm

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van Cirio H. Santiago. Met o.a. Anthony Finetti, Peter Nelson, Loren Haynes, Kevin Duffis en William Steis.

Het relaas van een 'afgeschreven' peloton van zandhazen tijdens de Vietnam-oorlog, dat bestaat uit criminelen en geflipten. De kijker krijgt de indruk dat het opgenomen in het plantsoen van een dorp. Hoewel zij leren wat solidariteit is, moeten zij er allemaal aan geloven. Maar zoals de titel zegt: ook de film kan gemist worden.

Eye of the Eagle

1987 | Oorlogsfilm, Actiefilm

Verenigde Staten/Filipijnen 1987. Oorlogsfilm van Cirio H. Santiago. Met o.a. Brett Clark, Robert Patrick, Ed Crick, Cec Verrell en William Steis.

Een supermannetjesputter van de US Marines in Vietnam komt tot de ontdekking dat hij niet alleen de communisten als vijand heeft. Amerikaanse deserteurs hebben hun eigen bende gevormd en plunderen en moorden naar hartelust. Al met al een armoedig samenraapsel van actie en niets ontziend geweld, dat zowaar nog een paar vervolgfilms heeft opgeleverd. Het scenario is van Joseph Zucchero en Nigel Hogge. Het camerawerk is van Richard Remias. Mono.

Demon of Paradise

1987 | Horror

Filipijnen 1987. Horror van Cirio H. Santiago. Met o.a. Kathryn Witt, William Steis, Laura Banks, Frederick Bailey en Lesley Huntly.

Enge hagedisachtige man terroriseert een toeristenstadje op Hawaii. De talloze totaal onbelangrijke ondergeschikte plots doen de film toch nog meer goed dan kwaad. Kun je nagaan hoe saai dit allemaal is.

Equalizer 2000

1986 | Sciencefiction, Actiefilm, Oorlogsfilm

Filipijnen 1986. Sciencefiction van Cirio H. Santiago. Met o.a. Richard Norton, Corinne Wahl, William Steis, Vic Diaz en Ramon D'Salva.

Een groot kanon vormt de inzet en is de echte ster uit deze MAD MAX-achtige film, waarin rivaliserende groepen elkaar bestrijden om water en olie in een een woestijngebied. Dat gort droge gebied is toevallig Alaska, dat een woestenij geworden is door een kernoorlog en dat is eigenlijk het enige originele aan deze film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer William Steis op televisie komt.

Reageer