Julie Thompson

Acteur

Julie Thompson is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Till There Was You

1991 | Avonturenfilm

Australië/Verenigde Staten 1991. Avonturenfilm van John Seale. Met o.a. Mark Harmon, Jeroen Krabbé, Deborah Unger, Shane Briant en Ivan Kesa.

Groots opgezette debuutfilm van Seale, in 1989 gedraaid maar na een waslijst van financiële- en productieproblemen pas twee jaar later in omloop gebracht. Harmon is een vlotte Newyorker die in Nieuw Guinea de moord op zijn broer gaat onderzoeken, die er een plantage had. Krabbé, de partner van die broer, blijkt een duistere figuur te zijn, die pottekijker Harmon uit de weg wil ruimen. Krabbé's echtgenote Unger kiest de zijde van Harmon en niet alleen voor diens mooie ogen. Mislukt Australisch antwoord op ROMANCING THE STONE. Tussen Unger en Harmon moest het onweren en bliksemen, maar het komt slechts tot een vonkje van het gasfornuis. Krabbé hoeft slechts Krabbé te zijn als charmante echtgenoot waarvan een zekere dreiging uitgaat. Scenario van Michael Thomas.

Houseboat Horror

1989 | Horror

Australië 1989. Horror van Ollie Martin en Kendal Flanagan. Met o.a. Alan Dale, Christine Jeston, Craig Alexander, Des (Animal) McKenna en Gavin Wood.

Een onbenullige horror-slasher slaafs gebaseerd op de FRIDAY THE 13TH-formule met een kale verminkte gestoorde man die wraak neemt op een filmploeg, die een muziekvideo aan het draaien zijn bij een verlaten meer, omdat hij ooit brandwonden opliep tijdens een filmopname. Direct na het begin de obligate slachtpartijen (een lifter, zijn vriendin, een boswachter), wat naakt- scènes bij het zwemmen en onder de douche en verder niets bijzonders. Dale is uit de tv-serie Neighbours.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Julie Thompson op televisie komt.

Reageer