Gulshan Grover

Acteur

Gulshan Grover is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

I Am Kalam

2010 | Familiefilm, Drama

India 2010. Familiefilm van Nila Madhab Panda. Met o.a. Harsh Mayar, Hussan Saad en Gulshan Grover.

Het intelligente maar arme Indiase jongetje Chhotu werkt als kelner in een wegrestaurantje, waar hij kennismaakt met een prins die zijn leven verandert. Deze familiefilm, verpakt als kleurrijk sprookje, werd deels geïnspireerd door het leven van de voormalige Indiase president Abdul Kalam, en geproduceerd door de Smile Foundation, een organisatie die onderwijs voor kansarme kinderen stimuleert. Daarmee is I Am Kalam in wezen een propagandafilm, maar wel een sympathieke, kundig gemaakte variant, met een boodschap die iedereen zal omarmen.

The Second Jungle Book: Mowgli & Baloo

1997 | Avonturenfilm, Familiefilm

Verenigde Staten 1997. Avonturenfilm van Duncan McLachlan. Met o.a. Jamie Williams, Bill Campbell, Gulshan Grover, David Paul Francis en Roddy McDowall.

Er staat de 10-jarige Mowgli (Jamie Williams) heel wat ellende te wachten: de nare Harrison (Bill Campbell) wil hem tot circusattractie bombarderen, en de plaatselijke heerser Buldeo (Gulshan Grover) is bereid Harrison te helpen om Mowgli op te sporen. Mowgli zou wel eens Buldeo's neef kunnen zijn en dat zou met het oog op de erfenis onvoordelig kunnen uitpakken. De film begint met Mowgli's ijzingwekkende vlucht door de boomtoppen, een staaltje acrobatiek dat Tarzan hem niet zou hebben verbeterd. Verder zijn er ook wat grappige momenten: Mowgli trekt een lelijk gezicht en denkt dat hij daarmee kwaadwillige apen kan verjagen. Maar wat blijkt: achter zijn rug hebben zich ongemerkt een paar bevriende dieren verzameld, Baloo de beer bijvoorbeeld, en Bagheera de zwarte panter. Daar hebben de apen echt niet van terug. Kinderen zullen vast plezier beleven aan dat soort scènes, maar wie zin heeft in een hecht doortimmerd avonturenverhaal (vrij naar Rudyard Kipling) moet vanmiddag naar elders zappen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gulshan Grover op televisie komt.

Reageer